上一頁下一頁
發新話題

正經美男介紹(for23-27歲新界區女性)

收藏  |  訂閱
636  15.2k

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-27 04:46 PM 發表 查看引用來源

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9730216&extra=&page=62
you havent told what is your occupation as well:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-27 05:02 PM 發表 查看引用來源

you havent told what is your occupation as well:smile_30:
should i??

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-27 05:12 PM 發表 查看引用來源

should i??
If you want, no one can disallow...

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-27 03:27 PM 發表 查看引用來源

鬼叫妳 沉魚落雁
你又知?? 我個signature都係講下笑~

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-27 03:29 PM 發表 查看引用來源

我都大隻架:smile_35:
你有幾大隻呢其實

薯榮...我又pm左你喇~:smile_o05:

係唔係真有美男介紹架

哈~ 除左美男, 美女我都想識呀~
近朱者赤嘛~

引用:
原帖由 wan041100 於 2009-5-27 09:02 PM 發表 查看引用來源
係唔係真有美男介紹架
美男真係見人見智,但我覺得佢地唔差lu
我地e 種年紀係賣成熟,係結婚ga好對象,美反而變得唔太重要:smile_27:
太英俊,感情好易出事.實在聽過太多啦

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-11 11:07 PM 發表 查看引用來源
我叫薯榮,講野簡單直接,重出名多爹^_^
身邊有好多有條件ga男性朋友,但重未有女朋友,希望將佢地介紹出去,順便幫自己搵個,哈哈
要求:不煙,微肥至小肥,多野講和鍾意笑
自覺係有少少條件,只係無機會而已(相信你地情況 ...
希望樓主早日找到....:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆