上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十回

收藏  |  訂閱
746  8.7k

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-5-3 09:49 AM 發表 查看引用來源
小天使早早:smile_38: :smile_40:
男男你都好早喎........................你冇訓個?:smile_27:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-3 09:42 AM 發表 查看引用來源

妳都咁早

我返來一陣
但以經開始有少少頭痛.......................:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-3 09:59 AM 發表 查看引用來源

男男你都好早喎........................你冇訓個?:smile_27:
午夜12点已訓了:smile_46:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-3 10:00 AM 發表 查看引用來源

我返來一陣
但以經開始有少少頭痛.......................:smile_27: :smile_27:
第2個案:smile_19: 快睇e生

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-5-3 10:00 AM 發表 查看引用來源
午夜12点已訓了:smile_46:
你咁早起身有咩搞作呢???:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-5-3 10:02 AM 發表 查看引用來源
第2個案:smile_19: 快睇e生
我一向都有頭痛呀
唔夠訓就會係咁:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-3 10:03 AM 發表 查看引用來源

我一向都有頭痛呀
唔夠訓就會係咁:smile_13: :smile_13:
正常巧多人都咁:smile_35:

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-5-3 10:07 AM 發表 查看引用來源
正常巧多人都咁:smile_35:
你咁早起身淨係為咗食早餐
冇其他搞作咩

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-3 10:08 AM 發表 查看引用來源

你咁早起身淨係為咗食早餐
冇其他搞作咩
冇呵:smile_35: 或者去大埔做尖:smile_46:

禾走la 88:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆