上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異笆靈

收藏  |  訂閱
743  5.0k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-21 01:08 AM 發表

咁係香港搵間酒店住囉..一樣得即..唔洗出trip

好..今晚就帶妳去巴基斯坦戰場泡泡浴啦:smile_44:
:smile_40: yeah...又出埠...:smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 01:04 AM 發表 查看引用來源
阿仙奴好嘢~:smile_30: 如果佢做到第二件事既話~:smile_38: :smile_30:
佢仲要確保前四呀     

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 01:09 AM 發表 查看引用來源

又係一個月?:smile_41:
半個~之前去照~先知~食藥食左半年:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 01:10 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: yeah...又出埠...:smile_40:
開針唔開針呀...:smile_40:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 01:08 AM 發表 查看引用來源

我都唔知呀.. 我中醫又食喇...do係咁...
再唔得  .... 好去睇專科 . . . . .     :smile_19:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 21/4/2009 01:12 發表 查看引用來源

佢仲要確保前四呀     
咁挫利記咪得囉~

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-21 01:13 AM 發表

開針唔開針呀...:smile_40:
你帶我去邊都拱開針架啦:smile_40:
你仲唔白白:smile_38: 泡泡浴要沖干淨身先得架..:smile_38:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-21 01:13 AM 發表 查看引用來源

再唔得  .... 好去睇專科 . . . . .     :smile_19:
要照肺:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 01:15 AM 發表
咁挫利記咪得囉~
你係咪想我去反轉你個場呀:smile_22:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-21 01:13 AM 發表

但係食緊中藥喎...又轉返去西呀?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆