上一頁下一頁
發新話題

1704309~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~常爆XD

收藏  |  訂閱
749  5.6k

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-4-18 08:23 發表 查看引用來源
  everybody good morning:smile_15:   

p仔早早~

hello

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-18 05:44 發表 查看引用來源
早晨天天,在平凡的周末清晨向你問好。平凡其實真不易,當你想它的時候,肯定你處於極不平凡的一刻。

手手早晨

引用:
原帖由 ~小欣~ 於 2009-4-18 09:17 發表 查看引用來源
hello

GOOD MORNING 小欣

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-18 09:19 AM 發表 查看引用來源GOOD MORNING 小欣
咁早既:smile_41: :smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-18 08:26 發表 查看引用來源
早晨呀:smile_38::smile_38:
尋晚同男人討論過呢個壞男人壞女人理論
我諗用好與壞來釐訂可能唔多o岩
只係人都怕悶, 好男好女比人感覺就可能悶悶地
但對愛情專一, 唔賭唔蒲唔賭o既人, 又唔一定係悶
都可以有生活情趣, 其實只要肯為對方花心思
呢個已經足夠:smile_13:
至於話人係咪犯賤.....呢個話題太大, 好難講,
不過確實, 有時若即若離o既感覺反而有神秘感,
但未必人人都受呢套, 所以話要遇到對的人,
對方就會接受自己. 其實可能到你真係變左你口中所謂的壞男人時,
你又會遇到個鍾意好男的女生, 所以做番自己係最好, 最c服,
係你就係你
送完男人出門口, 屎去繼續瞓先:smile_43:

所以我都冇學壞~我講笑架咋~
  要壞一早壞左~我有自己既執著

好多人都習慣擁有,忘記自己有既野,不斷追求其他野
  若即若離既關係反而令人更迷戀

但當學會珍惜所擁有既可能已經太遲

引用:
原帖由 ~小欣~ 於 2009-4-18 09:23 發表 查看引用來源

咁早既:smile_41: :smile_13:

習慣呢個時間起身
  妳呢?使唔使返工呀?

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-18 09:24 AM 發表 查看引用來源習慣呢個時間起身妳呢?使唔使返工呀?
F5 CE好驚:smile_13:

引用:
原帖由 ~小欣~ 於 2009-4-18 09:25 發表 查看引用來源

F5 CE好驚:smile_13:

就開始喇~
  妳考咩科?

我地仲係 HOT TOPIC:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆