上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~172

收藏  |  訂閱
742  6.3k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-4-30 03:38 PM 發表 查看引用來源

咁下次請我食奶油豬lor
無問題la....而家都好難抽到時間踢完波重可以好似尋晚咁大家一齊食下飯!有得踢已經好幸福ga 喇:smile_42:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 30-4-2009 15:58 發表 查看引用來源

無問題la....而家都好難抽到時間踢完波重可以好似尋晚咁大家一齊食下飯!有得踢已經好幸福ga 喇:smile_42:
你咁講法..我尋晚冇黎同你食飯實在太可惜喇.... 都唔知仲有冇下次添...:smile_22:

今晚Tips:smile_34:
Liverpool win and Draw 各$1000

波膽
Liverpool win 1:0  2:0  3:0  4:0各$500
Liverpool Draw 0:0  1:1  2:2  3:3各$500

%~~~~~~~~:smile_38:

早~~~~~~:smile_38:

早晨喇喂:smile_39:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-4 10:21 AM 發表 查看引用來源
早晨喇喂:smile_39:
晨早流流做乜'鞋'口'鞋'面??有咩唔怕講丫.......:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-4 10:31 AM 發表 查看引用來源

晨早流流做乜'鞋'口'鞋'面??有咩唔怕講丫.......:smile_13:
買左PUT,竟然再升3百幾,佢老尾丫:smile_42:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-4 10:32 AM 發表 查看引用來源

買左PUT,竟然再升3百幾,佢老尾丫:smile_42:
個市已經唔係人玩架....d樓都係......都唔知幾時先可以再買番層樓........痴0線....:smile_39:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-4 10:40 AM 發表 查看引用來源

個市已經唔係人玩架....d樓都係......都唔知幾時先可以再買番層樓........痴0線....:smile_39:
你扮H1N1病患者,幫幫我走左隻PUT先啦:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆