上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part10)

收藏  |  訂閱
736  5.2k

都係無回音:smile_13:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-17 03:41 PM 發表 查看引用來源

咁都好過無...:smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-17 04:10 PM 發表 查看引用來源
都係無回音:smile_13:  
比D心機加油:smile_24:

输左份工,不能輸左個信心:smile_39:
人生慢慢長路,點行條道路先唔覺 得無咁辛苦呢:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-17 07:49 PM 發表 查看引用來源
输左份工,不能輸左個信心:smile_39:
人生慢慢長路,點行條道路先唔覺 得無咁辛苦呢:smile_41: :smile_41:
月影妳好

我都不想話你...........但我心痛..你再敢樣.人生的態度..永遠都不能自強.
是何等悲哀:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-17 07:52 PM 發表 查看引用來源

月影妹妹妳好
你叫月影好了:smile_38: 加個妹妹..好難頂

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-17 07:53 PM 發表 查看引用來源
我都不想話你...........但我心痛..你再敢樣.人生的態度..永遠都不能自強.
是何等悲哀:smile_39: :smile_39:
算啦...衰左咪再黎過囉...:smile_34: 使乜咁灰喎...我同你咪又係失業...我仲有個仔要養呀...

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-17 07:54 PM 發表 查看引用來源

你叫月影好了:smile_38: 加個妹妹..好難頂
世上好多事難頂都要頂我就是

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-17 07:57 PM 發表 查看引用來源

算啦...衰左咪再黎過囉...:smile_34: 使乜咁灰喎...我同你咪又係失業...我仲有個仔要養呀...
個仔幾大先

請阿狗細心思良...是孰是非...無非不想你放棄希望:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆