上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 108)

收藏  |  訂閱
738  8.1k

坦克老點丫 ~~

曾效力利物浦的英格蘭前國腳科拿,將會轉戰澳洲職業聯賽,加盟新成軍的北昆士蘭狂風隊,簽約兩年。33歲的科拿,今年與英超的布力般流浪解約後,希望轉到亞洲發展,曾經與多支中超球會及本港的南華會聯絡,但最終就選擇投身澳洲聯賽,他亦計劃舉家移居當地。澳洲聯賽為每支球隊設定球員薪酬上限,但每隊有一名星級球員可獲豁免,科拿就是以這個條例加盟。

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-2-4 11:18 AM 發表 查看引用來源坦克老點丫 ~~ 曾效力利物浦的英格蘭前國腳科拿,將會轉戰澳洲職業聯賽,加盟新成軍的北昆士蘭狂風隊,簽約兩年。33歲的科拿,今年與英超的布力般流浪解約後,希望轉到亞洲發展,曾經與多支中超球會及本港的 ...
人地話左"或"喇...都係吹下水姐:smile_38::smile_38:

早晨:smile_38:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-2-4 11:33 AM 發表
人地話左"或"喇...都係吹下水姐:smile_38::smile_38:
黎香港把托咩....
同你問下條友仔真係即刻攞黎扮勁.... :smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-4 11:55 AM 發表 查看引用來源

黎香港把托咩....
同你問下條友仔真係即刻攞黎扮勁.... :smile_39::smile_39::smile_39:
扮勁有錢淨:smile_44:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-4 11:55 發表 查看引用來源

黎香港把托咩....
胡國雄年代....都有少少机既...

e家...系都返大陸踢la...

至少有$cap

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-4 01:55 PM 發表

胡國雄年代....都有少少机既...

e家...系都返大陸踢la...

至少有$cap
你話佢已經40就話仲有D可能....
33.... 要去不如去卡塔爾果D地方吸多D水先啦....... :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-2-4 14:47 發表 查看引用來源

你話佢已經40就話仲有D可能....
33.... 要去不如去卡塔爾果D地方吸多D水先啦....... :smile_30:
日本...都系一個唔錯既CHOICE

識唔到人, 睇到講曼聯, 入來吹吹水先,
我係曼聯既fans, 大家好

引用:
原帖由 timothy52 於 2009-2-4 17:30 發表 查看引用來源
識唔到人, 睇到講曼聯, 入來吹吹水先,
我係曼聯既fans, 大家好
HI...:smile_38:

你好...得閒多D入黎吹下水...講下波經LA...

吹水都可以架 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆