上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 8之你地去晒邊

收藏  |  訂閱
737  6.7k

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 05:05 PM 發表 查看引用來源

下一part會唔會係離婚呢?
哈....咁都係唔好累人啦:smile_30:

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-29 17:07 發表 查看引用來源
哈....咁都係唔好累人啦:smile_30:
講真喎, 我唔覺得離婚係一件咩大事...
身邊都唔少人離左婚再結婚...

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 05:08 PM 發表 查看引用來源

離過婚嘅人,通常唔想再結婚:smile_14:

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 05:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 我覺係一件大事黎嫁WO, 我覺結得婚, 就唔會點諗離婚, 如果真係會令到我諗離婚既, 我諗都係一件好大既事:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-29 17:10 發表 查看引用來源
離過婚嘅人,通常唔想再結婚:smile_14:
又唔係喎...可能男人同女人唔同掛...
我朋友呀哥離過婚不過岩岩上個月又再婚啦

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-29 05:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 我覺係一件大事黎嫁WO, 我覺結得婚, 就唔會點諗離婚, 如果真係會令到我諗離婚既, 我諗都係一件好大既事:smile_13: :smile_13: :smile_13:
所以要諗清楚先嫁人囉:smile_13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-29 17:12 發表 查看引用來源
你係一個好全統既人喎...
會去到忍冇可忍既地步好會行離婚呢步

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-29 17:13 發表 查看引用來源

所以要諗清楚先嫁人囉:smile_13:
咁幾時到你結婚呀?

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 05:15 PM 發表 查看引用來源

咁幾時到你結婚呀?
到我想生BB咪結婚囉:smile_44:

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-29 17:17 發表 查看引用來源
到我想生BB咪結婚囉:smile_44:
想生BB -> 結婚...咁得意既個次序

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆