上一頁下一頁
發新話題

一個永遠都忘記唔到既sp~PART2之研究吹蕭技巧~

收藏  |  訂閱
848  19.2k

引用:
原帖由 friendlykkh 於 2008-11-30 02:10 AM 發表 查看引用來源

hihi....怪不之你現在甘吹得啦:smile_40:
你又知~
可能吹水呢~
你又未試過:smile_30:

引用:
原帖由 skfv 於 2008-11-30 02:05 發表 查看引用來源

但你覺得佢享唔享受先?
享受但係我都想有新花款嘛:smile_27:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-30 02:08 AM 發表 查看引用來源

好多男人都鐘意比人用口啜出黎架
傻妹..你又轉左相喎:smile_40:

引用:
原帖由 sassiquelee 於 2008-11-30 02:12 AM 發表 查看引用來源

Yes I know That,我有時會用腳趾"鞋":smile_34:
咁你有無試過係舐個陣講過d野讚佢

"你好硬,我好鐘意"...etc

男仔好受架bo

引用:
原帖由 YIN32 於 2008-11-30 02:12 AM 發表 查看引用來源

乜唔係~男仔怕怕醜~~女仔唔用口咩:smile_30:

同埋男人出唔出去偸食~同女人吹唔吹係冇關係:smile_34:
偷食一定有~不過如果女友俾到偷食果件更好既野你~
你會唔會少左去呀~:smile_44:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-30 02:11 AM 發表 查看引用來源

係呀~佢會更加愛你~
因為要控制一個男人~
唯一就係滿足佢性方面~
我自己少少經驗~可能唔係個個得~:smile_40:
滿足到, 未必得, 因有人可能做得更好.

但滿足唔到, 就一定唔得lu

引用:
原帖由 sassiquelee 於 2008-11-30 02:12 AM 發表 查看引用來源

Yes I know That,我有時會用腳趾"鞋":smile_34:
hehe識玩喎,用腳腳個feeling好淫好high

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-30 02:07 發表 查看引用來源

其實我以前為左令男朋友少d偷食~
先同人吹蕭~
本身係唔吹既~
不過吹吹下己經成為性愛既一部份~
唔好怕醜~:smile_40:
少d偷食!?即係佢曾經試過?

咁多位, 我要訓先啦~
你地慢慢~
:smile_34:

去訓暖張床先~ :smile_46:

引用:
原帖由 sassiquelee 於 2008-11-30 02:08 AM 發表 查看引用來源

係厭齌含:smile_39: 玩過爆炸糖,Hot And Cold,稔唔到仲有咩,所上嚟問下嘢:smile_42:  
而家新出fire & ice 香口膠, 咬完再吹應該好正~~~

仲有搽chocolate syrup再lam番晒d syrup~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆