上一頁下一頁
發新話題

想識女仔要18以上,最好係思想成熟! part4

收藏  |  訂閱
721  10.5k

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-12-30 09:59 PM 發表 查看引用來源

咁開心,應該好正
係過時過節慶祝都沒伴侶相伴係美中不足!!:smile_13:
都係ge .. :smile_30:
不過有d 好朋友仔係身邊都唔錯呀! :smile_13:

引用:
原帖由 CoCaLa 於 2008-12-30 10:03 PM 發表 查看引用來源

都係ge .. :smile_30:
不過有d 好朋友仔係身邊都唔錯呀! :smile_13:
朋友就必然要有,
不過有另一半係唔同D

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-12-30 10:09 PM 發表 查看引用來源

朋友就必然要有,
不過有另一半係唔同D
都係ge .. :smile_13: 可以有另一半係身邊錫下自己都唔錯

引用:
原帖由 CoCaLa 於 2008-12-30 10:14 PM 發表 查看引用來源

都係ge .. :smile_13: 可以有另一半係身邊錫下自己都唔錯
係,我不斷尋找另一半係身邊既目的!!

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-12-30 10:17 PM 發表 查看引用來源

係,我不斷尋找另一半係身邊既目的!!
可惜仲未有,之前有目標架,不過追唔成:smile_13:
你揀人,人揀你,體會唔少,:smile_39:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-12-30 10:19 PM 發表 查看引用來源

可惜仲未有,之前有目標架,不過追唔成:smile_13:
你揀人,人揀你,體會唔少,:smile_39:
總會有人識得欣賞你ge
佢地唔揀你, 你咪當佢地唔識貨囉!

引用:
原帖由 CoCaLa 於 2008-12-30 10:23 PM 發表 查看引用來源

總會有人識得欣賞你ge
佢地唔揀你, 你咪當佢地唔識貨囉!
我經常都係咁安慰自己!!:smile_40:
欣賞我都要我中意佢先成事!!:smile_13:
你又點?

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-12-30 10:29 PM 發表 查看引用來源

我經常都係咁安慰自己!!:smile_40:
欣賞我都要我中意佢先成事!!:smile_13:
你又點?
唉。空白...  一d 色彩都冇... :smile_39:

引用:
原帖由 CoCaLa 於 2008-12-30 10:33 PM 發表 查看引用來源

唉。空白...  一d 色彩都冇... :smile_39:
咁空虛?咁你都要努力搵!:smile_38:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-12-30 10:36 PM 發表 查看引用來源

咁空虛?咁你都要努力搵!:smile_38:
哩d 野... 話搵就有架喇咩... :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆