上一頁下一頁
發新話題

睇下你地合唔合資格

收藏  |  訂閱
672  8.0k

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-29 01:21 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~乜咁早啊....
你都係近排註冊的朋友啊?!

引用:
原帖由 Oone 於 29/11/2008 13:22 發表 查看引用來源

你都係近排註冊的朋友啊?!
係啊~~~不過你同我註冊時間差唔多....
但係咁多分既...
你分分鐘都係度捕ga???哈哈....
咁強勁既你...

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-29 01:23 PM 發表 查看引用來源

係啊~~~不過你同我註冊時間差唔多....
但係咁多分既...
你分分鐘都係度捕ga???哈哈....
咁強勁既你...
咁當然唔係啦
你註冊比我早添

我唔係好高分姐 :smile_13:
呢個論壇有個人成三十幾萬分 :smile_30:

我唔會用咁多時間喺網上度..
有時間咪黎論壇吹水囉 :smile_30:

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-29 01:30 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~邊有時間成日係度覆post ga???
若果有時間都可以參加一些加分遊戲呀  :smile_38:

引用:
原帖由 Oone 於 29/11/2008 13:24 發表 查看引用來源

咁當然唔係啦
你註冊比我早添

我唔係好高分姐 :smile_13:
呢個論壇有個人成三十幾萬分 :smile_30:

我唔會用咁多時間喺網上度..
有時間咪黎論壇吹水囉 :smile_30:
哈哈~~~邊有時間成日係度覆post ga???

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-29 01:20 PM 發表

哈哈~~~~咁都得啊....
:smile_34::smile_34: 講嘢一兩句都悶 la,妳應為係唔係架

引用:
原帖由 假tom面 於 2008-11-29 01:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_34::smile_34: 講嘢一兩句都悶 la,妳應為係唔係架
:smile_30::smile_30: 湯麵

引用:
原帖由 Oone 於 2008-11-29 01:34 PM 發表

:smile_30::smile_30: 湯麵
:smile_41::smile_41: 呢度有湯麵食,我又唔知呀 :smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 假tom面 於 2008-11-29 01:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_41::smile_41: 呢度有湯麵食,我又唔知呀 :smile_44::smile_44:
Tom麵 :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Oone 於 2008-11-29 01:39 PM 發表

Tom麵 :smile_30::smile_30:
:smile_44::smile_44: 係 ar,細聲少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆