上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)3.5

收藏  |  訂閱
745  18.7k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-10 16:08 發表

come on
豬豬 ...沉日跌落水渠果隻好勇猛呢..中槍可以衝去人果度

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-10 04:26 PM 發表 查看引用來源

豬豬 ...沉日跌落水渠果隻好勇猛呢..中槍可以衝去人果度
Yes ar. a 3 years old female wild pig. :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 15:10 發表
凍 凍 啊.....:smile_27:

琴晚張被太薄,訓到縮埋....周身酸痛.....:smile_42:
仲乜吾着多件衫訓:smile_13:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-10 16:28 發表

Yes ar. a 3 years old female wild pig. :smile_40:
講比你知..其實我試過去山頭打野豬...:smile_35:

果次3人每人一支雷明燈..連班膠都打吾中(真係走得好快).結果只打到幾隻雀:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-10 04:33 PM 發表 查看引用來源

講比你知..其實我試過去山頭打野豬...:smile_35:

果次3人每人一支雷明燈..連班膠都打吾中(真係走得好快).結果只打到幾隻雀:smile_35:
去山頭打野豬

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 03:56 PM 發表 查看引用來源
問 一 句 就 走 左....:smile_41: :smile_43:
妳話我呀?:smile_30:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-10 04:41 PM 發表 查看引用來源

去山頭打野豬
打死好過比狗咬死...:smile_39:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-10 16:41 發表

去山頭打野豬
係鄉下..我話想試下開槍.點知果d表哥話去渣....(黑星我都開過一次)

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 03:10 PM 發表 查看引用來源
凍 凍 啊.....:smile_27:

琴晚張被太薄,訓到縮埋....周身酸痛.....:smile_42:
沖返過熱水涼, 快D換張特大綿被啦!

引用:
原帖由 waiwai0419 於 2008-11-10 04:46 PM 發表 查看引用來源

妳話我呀?:smile_30:
點 啊......VIP.....:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆