上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.8k

引用:
原帖由 simpson1225 於 2009-2-9 08:59 PM 發表
終於追返曬d post啦,
我又黎傾下先, 樓主宜家情況如何?係webcam有冇新突破??
多謝支持!

都係叫佢自慰,聽佢叫下咁.....
暫時佢都唔肯睇我....但佢中意聽我

引用:
原帖由 bubble01hk 於 2009-2-9 09:35 PM 發表
行左年幾.....
通常年幾都冇就真係冇架喇喎...:smile_42:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-2-9 11:59 PM 發表

依..依..真的嘛...怕麻煩嗎:smile_41: ...或想長相施守:smile_40:  
我覺得結婚係一生一世,唔係兒戲....真係雙方都深愛對方,重視對方多過重視自己,先應該結婚
同埋如果要結婚,雙方唔應該有秘密....
不過係我自己ge價值觀姐, 呢個年代都冇乜人咁傻.....至少我女朋友做唔到以上..:smile_39:

引用:
原帖由 KH_Fung 於 2009-2-10 12:37 AM 發表
我 gf 都係教徒  起初都乜都唔肯 幾保守
話時話 gf都係 year 1 summer撲左第一次,破左處之後
開始好中意SEX
教徒係要慢慢教
你調教成功.....congratulationsssss!
我就無望架喇:smile_39:

引用:
原帖由 KH_Fung 於 2009-2-10 00:37 發表 查看引用來源
話時話 gf都係 year 1 summer撲左第一次,破左處之後
開始好中意SEX
教徒係要慢慢教
仲要睇下佢係咪d "死硬派" 教徒
有D真係超固執, 唔得就唔得

我都用左成年先有用口試下....
都就快三年了...我都未征服到佢啦

都係前幾個月先試過口爆一次

引用:
原帖由 KH_Fung 於 2009-2-10 12:37 AM 發表
開始好中意SEX
教徒係要慢慢教
咁你點攻破佢第一次呢?

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-10 01:29 AM 發表

夠曬資格:smile_38:
咁你差唔多:smile_35:
你都5年以上啦

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-10 01:32 AM 發表

通常年幾都冇就真係冇架喇喎...:smile_42:
好認同你既講法:smile_35:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-2-10 01:37 AM 發表

你調教成功.....congratulationsssss!
我就無望架喇:smile_39:
慢慢黎啦.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆