上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 3, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
736  5.8k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-28 03:00 PM 發表 查看引用來源
各位......我要同老細開會喇.......今舖肯定比人插到出血....:smile_19:

各位永別喇....:smile_24: :smile_24: :smile_24:
咁...........等唔等你開飯呀........:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-28 14:55 發表 查看引用來源

有d又話有左乜都唔好做..包括剪髮......有d就話怕長頭髮吸晒d養份, 要剪短..

睇你點睇........我搬屋...dup 釘都做過:smile_44:  好彩亞女都冇事:smile_40:
你好堅呀

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-28 03:00 PM 發表 查看引用來源
各位......我要同老細開會喇.......今舖肯定比人插到出血....:smile_19:

各位永別喇....:smile_24: :smile_24: :smile_24:
唔駛驚..........互插

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-28 14:56 發表 查看引用來源

我都識答喎.....家下無乜所謂, 係臨生之前就一野CUT短佢, 坐月就唔駛咁辛苦......
要我一野cut哂短哂.....我真係唔捨得......我仲諗住生完就去電番個爆炸頭

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-10-28 15:00 發表 查看引用來源

可以錫到你燶呢:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-28 15:03 發表 查看引用來源

要我一野cut哂短哂.....我真係唔捨得......我仲諗住生完就去電番個爆炸頭
生完再留過:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-28 03:00 PM 發表 查看引用來源

你都好野喎.....咁都夠膽......:smile_13:
陀大女又搬....陀細女仲激..由上海搬番hk........好彩都冇事wor

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-28 15:04 發表 查看引用來源

陀大女又搬....陀細女仲激..由上海搬番hk........好彩都冇事wor
大步欖過,必有後福

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-28 15:04 發表 查看引用來源

生完再留過:smile_13:
唔制........要留長耐:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-28 15:06 發表 查看引用來源

唔制........要留長耐:smile_13: :smile_13: :smile_13:
係呀,長要耐D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆