上一頁下一頁
發新話題

誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非吹水post,非誠勿入)

收藏  |  訂閱
779  23.1k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-1 11:26 AM 發表 查看引用來源

I have a bit nervous :smile_13:
你又黎架...唔洗驚喎....我地收完....會走先:smile_30:
要唔要一齊走呀:smile_44:

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-1 11:20 AM 發表 查看引用來源
早晨....給你一點意見..就是去到各人先交100
我諗樓主真係無諗過要收左先, 因無咩經驗,
你o既提議都好, 有多先退啦....tkssss:smile_40:
家陣搞到我好似有份搞咁

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-1 11:26 AM 發表 查看引用來源

I have a bit nervous :smile_13:
me 2......咁大個,...第一次.... :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-1 11:29 AM 發表 查看引用來源

me 2......咁大個,...第一次.... :smile_46:
我緊張...係因為驚自己嚇親人...同被人嚇親...:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-1 11:20 AM 發表 查看引用來源
早晨....給你一點意見..就是去到各人先交100
你 來 唔 來 得 啊 ?:smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-1 11:29 AM 發表 查看引用來源

我諗樓主真係無諗過要收左先, 因無咩經驗,
你o既提議都好, 有多先退啦....tkssss:smile_40:
家陣搞到我好似有份搞咁
大家唔相識安全的好

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-1 11:32 AM 發表 查看引用來源
大家唔相識安全的好

你又去埋一份..

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-1 11:31 AM 發表 查看引用來源

你 來 唔 來 得 啊 ?:smile_47:
我可以嘅食下飯冇所謂

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-1 11:33 AM 發表 查看引用來源

你又去埋一份..
食飯姐...反正都要食咪當認識多點朋友囉

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-1 11:35 AM 發表 查看引用來源
食飯姐...反正都要食咪當認識多點朋友囉
你同我諗法一樣, 我係咪都要食lunch架啦, 一個人定有人陪之嘛:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆