上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-22 02:38 PM 發表 查看引用來源

.....妳又好衰嫁,咁都唔識.....
我講自己的秘密..話比你知..但不可笑我....我對地方名和人名...由細到大都無法記得...所以咁笨:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-22 02:39 PM 發表 查看引用來源

........:smile_44: 妳有誤導.........不是討論區.....:smile_34: ..
啋你都傻

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-22 02:42 PM 發表 查看引用來源

我講自己的秘密..話比你知..但不可笑我....我對地方名和人名...由細到大都無法記得...所以咁笨:smile_19: :smile_19:
...........但妳又咁記得如風的名字........:smile_44: ..........

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-22 02:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_44::smile_44:.....唔緊要呀,我都一樣好快忘記呀,世界有咁多地方名和人名一d唔出奇呀.....:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-22 02:44 PM 發表 查看引用來源

啋你都傻
........妳係傻妹......:smile_44:  .......

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-22 02:44 PM 發表 查看引用來源

...........但妳又咁記得如風的名字........:smile_44: ..........
點解呢???:smile_35:

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-22 02:48 PM 發表 查看引用來源

點解呢???:smile_35:
...........因為妳心中有結.......解不開的結.........

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-22 02:17 PM 發表 查看引用來源

http://qcrc.qef.org.hk/webpage/19984196/1/twhistory.html

慢慢睇 la,我都去過呀.....:smile_30::smile_30:
湯美........做乜笑人呀

你唔岩

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-22 02:17 PM 發表 查看引用來源

死咯......一個二個都唔識打字添

喂,睇唔明呀

解釋呀

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-22 02:27 PM 發表 查看引用來源

荃灣...我唔鍾意去....幾年先會去一次....
我同你相反,我懂性時,己在荃灣了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆