上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
742  5.1k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-25 09:47 PM 發表 查看引用來源

咁禾係豬黎架嘛............豬最叻只係食同瞓
你唔可以怪禾架喎......:smile_13: :smile_13:
乜阿lo唔識set頭像既咩:smile_45:

路過

引用:
原帖由 小禮物k^.^k 於 2008-9-25 09:49 PM 發表 查看引用來源
路過
停底:smile_34:

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 25/9/2008 21:49 發表 查看引用來源
乜阿lo唔識set頭像既咩:smile_45:
佢吹水就識
頭像果d真係唔係好識架咋........
佢第一隻豬都係我同佢整架 :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 小禮物k^.^k 於 25/9/2008 21:49 發表 查看引用來源
路過
2晚都路過,唔爭在話俾我聽叫咩名
順便放低十幾個post先走啦

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-25 09:52 PM 發表 查看引用來源

佢吹水就識
頭像果d真係唔係好識架咋........
佢第一隻豬都係我同佢整架 :smile_13: :smile_13: :smile_13:
佢頭先同我講唔識del民主個頭像所以被禁言:smile_27:

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 2008-9-25 09:51 PM 發表 查看引用來源
停底:smile_34:
何事

引用:
原帖由 小禮物k^.^k 於 2008-9-25 09:54 PM 發表 查看引用來源

何事
接受撿查:smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-25 09:53 PM 發表 查看引用來源

2晚都路過,唔爭在話俾我聽叫咩名
順便放低十幾個post先走啦
好明顯,我叫小禮物 未指教你點稱呼呢?

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 25/9/2008 21:54 發表 查看引用來源
佢頭先同我講唔識del民主個頭像所以被禁言:smile_27:
正傻lo.......唔識del咪求其搵條link 蓋番落去咪得囉
豬~~~~~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:

lo,追post見字睇到既
send番個pm同禁你果個版主講,你幾十歲人吹水都係用手寫板
因為電腦盲所以唔識點del 幅圖,叫版主手下留情
禁多2日就算啦.......c文d呀

如果你覺得,個a/c 可有可無,懶得pm俾版主既
咪話之佢囉.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆