上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.5k

maybe freeman join the same launch with fion  ma

好野,唔洗睇freeman條JJ.
但以後亦都無得睇Fion出Post:smile_42:
一拍兩散:smile_30:

引用:
原帖由 nic.kei 於 2008-9-10 05:32 PM 發表 查看引用來源
好野,唔洗睇freeman條JJ.
但以後亦都無得睇Fion出Post:smile_42:
一拍兩散:smile_30:
放心喎! 都話Freeman 一早主動俾咗一樣好重要的野我保存,保證佢同我都唔可能亙爆。而且亙爆唔著數一定係佢。:smile_44:

總之我唔會因為任何事唔再出POST的,除非Freeman 話我超醜,嚇到無人再睇啦!我都有我的堅持。

Fion,

本來淨係睇妳既日記(& PHOTOS) 已經好精彩, 好似偷睇緊女生既私手記咁.....
從妳既日記中......妳既up side down........ that's life

再加上阿freeman 師兄同妳鬥智鬥力....不禁令我頭先一口氣睇哂39頁.... (眼都爆埋)

妳呢個post 真係可以"置頂" super 引人入性:smile_40:

ps. freeman 師兄係咪email 咗佢既全nude 正面相比妳"揸手"呀??
一定要出post 支持下妳

BEST REGARDS

都係果句喇..."高層與公司女同事發生性關係"呢樣野對高層 既男人黎講.仲慘過比人睇"全相"
"高屠淫魔"呢d字眼都好緊要.

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-9-10 17:47 發表 查看引用來源
都係果句喇..."高層與公司女同事發生性關係"呢樣野對高層 既男人黎講.仲慘過比人睇"全相"
"高屠淫魔"呢d字眼都好緊要.
agree with you:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cy1112 於 2008-9-10 05:48 PM 發表 查看引用來源

agree with you:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哈哈哈哈~~~所以我點都唔會做高層...哈哈哈
至少係d 低級員工先有機會開ot.,.一開ot.姐係有機會開餐..hahaha

回覆 583# 的帖子

哈哈, 都係你個FRD 醒, 叫你轉玩內衣相, 不過都係遲左

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-9-10 17:51 發表 查看引用來源

哈哈哈哈~~~所以我點都唔會做高層...哈哈哈
至少係d 低級員工先有機會開ot.,.一開ot.姐係有機會開餐..hahaha
有無甘容易就有餐開呀:smile_41:

引用:
原帖由 cy1112 於 2008-9-10 05:56 PM 發表 查看引用來源

有無甘容易就有餐開呀:smile_41:
哈哈~~~6合彩就未必中....呢d野事在人為姐...呵呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆