上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.1k

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-22 01:10 AM 發表
聽曰又打風啦
打风打的烦死人咯。。。:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-22 01:10 AM 發表
聽曰又打風啦
上午可能要返工~~:smile_22:

训前推一推。。。:smile_35: x2

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-22 01:14 AM 發表

打风打的烦死人咯。。。:smile_38: :smile_38:
唔係呀~
打風有假放~~
咁先有得上去玩呀~~~~:smile_46:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-22 01:16 AM 發表

上午可能要返工~~:smile_22:
要返工:smile_41: 何解:smile_22:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-22 01:22 AM 發表
要返工:smile_41: 何解:smile_22:
天文台高級科學主任甄榮磊說,颱風鸚鵡預計明日下午至晚間最接近本港,清晨發八號信號機會不大

按照現時預測路徑,鸚鵡會於明日下午至晚間相當接近香港,八號烈風或暴風信號的機會不能排除但清晨時份發出的機會不大

如果下午先掛~
咁上午咪要返工囉~
:smile_22:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-22 01:16 AM 發表

唔係呀~
打風有假放~~
咁先有得上去玩呀~~~~:smile_46:
点点啦..
有点打风上唔到来啊...:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-22 01:26 AM 發表

八號烈風或暴風信號的機會不能排除,但清晨時份發 ...
咁大鑊,咁咪打亂晒我Dplanting:smile_42:

引用:
原帖由 csmTensho 於 2008-8-22 01:30 AM 發表
咁大鑊,咁咪打亂晒我Dplanting:smile_42:
係呀~

收唔收到pm?

引用:
原帖由 阿敵 於 2008-8-22 01:31 AM 發表

係呀~

收唔收到pm?
啱啱睇左,聽晚都有三個選擇嘅,詳細睇pm啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆