上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 08:29 PM 發表

我個真係幾得架... 我重"乙水"左佢玩4P, 最後都答應左, 可惜無兄弟同我一齊......(美中不足, 浪費我的口水)!!!
同我講嘛

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:38 PM 發表

點解呀, 係個名定係個人唔得呀!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
係..... 乜都唔得:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 10:38 PM 發表

哈哈。
咁d女唔通就係魔鬼隊?決賽果場。
果然個個都係魔鬼身材
我地駛唔駛為我地球(小小小黑)搞果舉旗大行動, 明日開始連續兩日朝早七點舉旗兩分鐘, 為(小小小黑)祝福!!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 10:47 PM 發表

同我講嘛
你講唔講得點你件囡先....

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 09:32 PM 發表

小黑條女, 一定肯4p。一定。
肯定得!!!
因為係開枱:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 09:36 PM 發表
copy 唔知佢係咪仲玩緊定忙緊呢?
返黎未呢?
佢好忙:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 10:53 PM 發表

你講唔講得點你件囡先....
佢係傲嬌素顏女王

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 10:58 PM 發表

佢係傲嬌素顏女王
咁我個係乜?俾個名佢啦

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 10:54 PM 發表

佢好忙:smile_47::smile_47::smile_47:
返黎啦,落左深圳同朋友按摩,食鼎泰豐,跟著向西搵哈妹!好累!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-15 11:01 PM 發表

返黎啦,落左深圳同朋友按摩,食鼎泰豐,跟著向西搵哈妹!好累!
快仔得唔得.. ?今日多唔多女?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆