上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-28 01:19 PM 發表

龍哥~~~聽晚同你飲過.....:smile_40:

真係好撚期待...好好彩我星期6拿左假...果晚點醉都唔怕啦
friday... 好撚嫉妒你:smile_40:

十卜:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-27 02:38 PM 發表

你自己冇眼睇咩...(可能你故住,,,,,:smile_27: )
太耐唔蒲係咁架......:smile_42:

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2008-8-28 12:15 AM 發表
那天晚上多女!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_40: 。但不幸的是,藥力太強....我blackout!!:smile_42:
SO DO IT..........:smile_27:

我而家係 拱北 歧關酒店
無時間落 昌安 玩................:smile_29:
明天要 7 點 沖關反澳門開工

引用:
原帖由 gelec 於 2008-8-29 12:31 AM 發表
我而家係 拱北 歧關酒店
無時間落 昌安 玩................:smile_29:
明天要 7 點 沖關反澳門開工
你就好啦....0係果邊玩.....:smile_04:

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2008-8-28 07:50 PM 發表

friday... 好撚嫉妒你:smile_40:
應該你羨慕先0岩....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-29 01:16 AM 發表

你就好啦....0係果邊玩.....:smile_04:
我係到等你......  嘻嘻

十月尾
再戰 新地
今次一定要 一個黎 兩個走:smile_43:

次次食白果
我自己都接受唔到呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆