上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-7-10 04:02 PM 發表

中X晒:smile_30: :smile_30:

所以我每次對每條女,一拖長黎玩,好多都現型。

我本來以為小麗唔會係咁。

原來都係無例外。
人家要食飯啊,女人越等得耐會老架麻:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-7-10 03:55 PM 發表

自從上個禮拜,件玩具俾人買走左之後。

我居然會有一陣莫名其妙既失落感。

點解會咁。。。。。。。。。。。

乜我唔係已經刀槍不入好耐既咩。。。。。。。。
其實沉得開心的話,無所謂的...:smile_13:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-10 04:26 PM 發表

其實沉得開心的話,無所謂的...:smile_13:
或者我既性格,根本就唔岩沉船。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-7-10 03:55 PM 發表

自從上個禮拜,件玩具俾人買走左之後。

我居然會有一陣莫名其妙既失落感。

點解會咁。。。。。。。。。。。

乜我唔係已經刀槍不入好耐既咩。。。。。。。。
你係老手玩家黎架喎,竟然會沉?!

引用:
原帖由 malone141 於 2008-7-14 04:00 PM 發表

你係老手玩家黎架喎,竟然會沉?!
老手都係人麻:smile_30: :smile_30:

咁又真,未沉過的又點可以有共鳴..

唉~~~~ 我係新手 沉了一半差d沉晒   不過總算回頭了  好痛苦架

引用:
原帖由 邱云 於 2008-7-15 05:03 AM 發表
唉~~~~ 我係新手 沉了一半差d沉晒   不過總算回頭了  好痛苦架
Very sad that i dun even have a chance to sink.....

引用:
原帖由 NoOneCme 於 2008-7-15 10:48 PM 發表

Very sad that i dun even have a chance to sink.....
WHY ???

好多時男人都係想搵個人了解下自己, 所以先會沉下去, 乜都唔駛諗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆