上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

頭場三司, 三劍俠, 一蒸蒜司, 唔明豆皮佬那隻成大熱門.

李太: 寶哥, 你啲口水認真多.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-2 04:15 PM 發表 查看引用來源
一年前吹既水, 今天拿番出黎講都好似幾啱聽.
明晚睇下呢條七頭有無到場先.
好冷落!

点解阿拉吾上条龍!上次包尾!比PK上!

点解PK吾上有善!

其實心中有錢前次系跳船上已不俗、上次PK都近、今次減10磅好着數、同埸PK都冇馬上、費事比人多嘢講!

又吾明落街賬千八吾報去跑千二!

一見睇到乘勝出擊出場, 開頭唔明為甚麼唔過老妖處, 後來才知甚麼!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-2 05:47 PM 發表 查看引用來源
一見睇到乘勝出擊出場, 開頭唔明為甚麼唔過老妖處, 後來才知甚麼!
个隻系沙紙!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-2 05:47 PM 發表 查看引用來源
好少同主件衫吾同!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-2 05:34 PM 發表 查看引用來源
又吾明落街賬千八吾報去跑千二!
床下底堅料, 大叔話次次可以放頭, 係搏你哋唔信可以跑咁短.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-2 05:59 PM 發表 查看引用來源

床下底堅料, 大叔話次次可以放頭, 係搏你哋唔信可以跑咁短.
均速轉後追!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆