上一頁下一頁
發新話題

澳門sp...p.39..)...改左少少野....應該無咁混亂喇..13/4

收藏  |  訂閱
659  303.4k

引用:
原帖由 olmpic 於 2008-4-12 10:13 AM 發表
super support!! i just spent the last few hrs catching up all the stories!!!! amazing!!!
yeh u dont hv to care what others think. .. just share what u want!!
thx very much.....:smile_38:

thank for the post, it is very good. 10 port

thanks for your share, is quite good story

自己推番上去先..:smile_38:

幾好, 幾好!!!!!!

推~
今日我第一次 亦暫時一次過 睇你個古仔/故事.
有少少唔明
邊個叫醒你?
點解搵倒銀包 追緊去機場果陣
中間多左段食飯同週圍行既情節呢?
之後突然間又講返趕船 到機場又走左十分鐘

另外最後你究竟又同緊邊個講緊野?

不明白

[quote]原帖由 GMmaster 於 2008-4-12 02:01 PM 發表
推~
有少少唔明
邊個叫醒你?
以前你寫得很好的, 但今次很多細節不明白, 一頭霧水, 請再寫清楚誰對誰? 去那個機場?(香港?, 澳門? 大陸?)

係咯..我都有D唔明白..

不過..你個POST我真係覺得好好..

我都從來冇質疑過你既事既真確性..

淨係覺得好TOUCHING..好DETAIL..好好睇..

+油丫..我支持你架..快D POST埋佢喇..

引用:
原帖由 YOEVIN 於 2008-4-12 03:45 PM 發表
係咯..我都有D唔明白..

不過..你個POST我真係覺得好好..

我都從來冇質疑過你既事既真確性..

淨係覺得好TOUCHING..好DETAIL..好好睇..

+油丫..我支持你架..快D POST埋佢喇..
引用:
原帖由 ddd98683297 於 2008-4-12 02:45 PM 發表
原帖由 GMmaster 於 2008-4-12 02:01 PM 發表
推~
有少少唔明
邊個叫醒你?
以前你寫得很好的 ...
引用:
原帖由 GMmaster 於 2008-4-12 02:01 PM 發表
推~
有少少唔明
邊個叫醒你?
之後突然間又講返趕船 到機場又走左十分鐘

另外最後你究竟又 ...
其實我係特登咁樣寫既....
   我逐d慢慢解釋清楚...
邊個叫醒我??
可能我真係太耐冇post~~
因為我對上果次update最尾果到係講左佢個fd打俾我..
之後醒左..
銀包係係鞋"貴"度搵番..呢d都係上個post講左..
至於點解會無啦啦追追下去左食飯果段呢..
係我特登唔寫趕去送機果段先...
而左寫送完機之後同佢個fd去左食飯果段....
咁送機果段係沙灘訓係佢個fd膊頭果陣講番出黎既..
     本來諗住咁樣寫會有d新意tim~~哈哈~~因為我有時睇d
小說都係咁寫....不過可能我寫得唔好令大家混亂左....

大致上就係咁......多謝大家咁留心咁睇我既野..thx~

丫係呀..仲有呢.....有d對話框框~~我冇寫到邊個講..
同埋有d回憶番之前果d都係用呢個框框...我都冇指明係回憶定係對話..

原因係..............我太懶~_~".....哈哈~~留心d睇就會知道架喇

或者我再搞番d次序等大家清楚d喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆