上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

回覆 572# 熟女會 的帖子

熟女咁餓睇來我要出蕉啦:071: ,妖次次都要返工真係要諗諗計閃出來執幾劑先至得:036:

引用:
原帖由 jr99 於 2009-3-19 02:46 PM 發表
我已經e咗比你多次你都冇一次回覆想問下一次幾時有冇得參加!!!
再 email 過問問, 註門愀 uwants 個id, 同你check check

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-19 01:56 AM 發表 查看引用來源
唔係吹水, 第四次 party 又打到埋身, 請各位勇士快快黎救火, 之前幾個 d 慾火已經消滅, 不過又輪到另外幾個起火頭...有關資料將於聽日十二點前 email 晒比大家.

另外, 本會網站得到 IT 人幫手, 已進行得如火如荼, ...
樓主,我未收到第4次party資料和時間,可以email比我嗎:045:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-19 01:43 AM 發表 查看引用來源
今晚 party d 熟女總算可以打破只有兩個女性既宿命, 9 男 4 女, 希望快 d 再多d 熟女啦, 不過講真, 呢個比例, 熟女真係唔多夠食. :028:
d女唔夠食?唔係d仔唔夠分先岩咩?:028:

引用:
原帖由 KYO-0 於 2009-3-19 04:55 PM 發表 查看引用來源
d女唔夠食?唔係d仔唔夠分先岩咩?:028:
可能玩group怕羞硬唔到~第一次好多都會~:030:

引用:
原帖由 kw958 於 2009-3-19 04:57 PM 發表 查看引用來源

你咁講我都有D擔心:029:

引用:
原帖由 kw958 於 2009-3-19 04:57 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 KYO-0 於 2009-3-19 05:06 PM 發表 查看引用來源
唔使擔心, 投入到就ok, 一次唔得咪兩次囉~

joint

want to joint : i'm man / [email protected]

high

强。。。就是强。。。
太感激大大的分享能看见这个题目就叫人想入这可是个好东东, 我还是第一次玩,非常不错。非非哦!厉害了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆