上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-30 10:38 PM 發表
尾場鍾意隻"有聲氣", 小休後復出跑短番啲無問題:071: , 大摩呢輪鍾意食尾糊, 希望繼續好運!!!:036: :071:  
哈哈,你岩,我就係想講隻4號好好....玩得過...:036:

第8場要玩就 4W/P  ,   Q/QP就拖 6,7,10,12 玩下..:041: 記住唔好買大...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 10:44 PM 發表
第8場要玩就 4W/P  ,   Q/QP就拖 6,7,10,12 玩下..:041: 記住唔好買大...
自己愛駒都係咁話...隻2真係唔夾今日...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-30 10:46 PM 發表

自己愛駒都係咁話...隻2真係唔夾今日...:096:
係呀,而且仲好燥,出哂汗...:026:

in the end, I have no play lor.

hope you all win lar.

:098: :098:  :098:  :098:  :098:

輸埋...:032:    算..今日執左DD..算好彩..:027:

柏寶好似驚嬴唔到咁搏哂命走...:030:

aanunes

尊貴樓主:

next time win again, at least today you win more.

best regard
amy

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 10:55 PM 發表
輸埋...:032:    算..今日執左DD..算好彩..:027:
愛駒贏到甩晒...剩係第一場前買既有執...:043:

柏寶3-1....:023:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-5-30 10:56 PM 發表
aanunes

尊貴樓主:

next time win again, at least today you win more.

best regard
amy
下次一齊再嬴啦...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆