上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 02:28 AM 發表

好,小弟都係度等緊,應該等多10多分鐘就知道會唔會有大户落飛!:005:
等你呀~~thz~~~

吾急吾急啊,西野兄千其吾好急啊...

西野兄...我都成日过澳门..我朋友都系跟澳门赌博业既老细做野既,点解距地无你稳得甘多钱嘎!你好犀利播!

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-21 02:39 AM 發表
西野兄...我都成日过澳门..我朋友都系跟澳门赌博业既老细做野既,点解距地无你稳得甘多钱嘎!你好犀利播!
你朋友係做D咩?做咩職位?小弟不算犀利啦,有D行家搵得仲多!:005:

大圈既!哈哈,系度吾好讲啦!跟啊牛稳食

巴打們,場波仲有10幾分鐘開波而家仲未睇到大户落飛,應該今晚佢地唔會出黎搵食住,如果忍到手就唔好賭喇呢場波,忍唔到就小注玩下啦,小弟都要做野,下次再上來同巴打傾過,大家好運,再見!:005:

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-21 02:47 AM 發表
大圈既!哈哈,系度吾好讲啦!跟啊牛稳食
哦,2個唔同工作既人當然做既野搵既錢都唔同啦,冇得咁比較!:005:

西野兄,英超呢场你姐系推边队?

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 02:47 AM 發表
巴打們,場波仲有10幾分鐘開波而家仲未睇到大户落飛,應該今晚佢地唔會出黎搵食住,如果忍到手就唔好賭喇呢場波,忍唔到就小注玩下啦!:005:
咁即係小注紐記讓球主客和o既客係嘛??信心有幾多%呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆