上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

引用:
原帖由 涼月 於 2006-6-19 02:08 PM 發表
我安裝完隻Fate stay night 之後玩唔到呢= =",一開個no cd,就彈句英文出來= =",根住玩唔到- -
我之前都係咁
你係咪唔記得將no cd 入面o的野放入fate 個file 度?
要將唔知2~3個檔放入去  覆蓋左本身果o的先得

仲有  我想問下點解攻略俾既路線同番譯俾果條路線唔用既= =

引用:
原帖由 涼月 於 2006-6-19 07:28 發表
請問Fate/hollow ataraxia有攻略嗎= =",我應該慘死多次,入左bad ending 或者突然完結左= =
引用:
原帖由 hades123 於 2006-6-19 01:46 發表
我想請問一下
Fate/hollow ataraxia會不會有翻譯的?
很想知道內容....但小弟對日文實在一竅不通><"
Fate/HA的攻略,翻譯外面是有的
但由於不準確
所以不選用該攻略,翻譯
引用:
原帖由 暗夜晨曦 於 2006-6-19 16:34 發表

我之前都係咁
你係咪唔記得將no cd 入面o的野放入fate 個file 度?
要將唔知2~3個檔放入去  覆蓋左本身果o的先得

仲有  我想問下點解攻略俾既路線同番譯俾果條路線唔用既= =
原因是出自2人出的...
但兩個選擇的最終路線是一樣的

十分感謝

OH~HELP~~~打完Berserker之後彈個佐彈佐番一開始star個到=0=係咪戰死佐?

呀= =我明了....完來揀了放棄聖杯戰爭....超快速爆機放法= =

引用:
原帖由 神話世紀808 於 2006-6-19 22:25 發表
OH~HELP~~~打完Berserker之後彈個佐彈佐番一開始star個到=0=係咪戰死佐?
引用:
原帖由 神話世紀808 於 2006-6-19 22:31 發表
呀= =我明了....完來揀了放棄聖杯戰爭....超快速爆機放法= =
應該是Bad Ending
請跟著攻略進行遊戲

o....
那再請問一下
Fate/hollow ataraxia的結局是只有一個嗎?

唔該, 有冇人可以教我安裝  fate stay night 初回限定版  呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆