上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.3k

微信識了個東北高佻令熟女,樣似40路義x個米倉x美,約左去冠記apm,諗住去睇戲,見面有相6,7分幾姣波大有肉地走肥,即撩佢去康0食糖水,食完話累捉佢上時鐘休息。

上到先沖涼,沖好上床我即狂奶蓮,對波又大又彈手大乳雲好誘人!沿途奶落下69我狂奶西佢環吹,奶到西汁流到成臉都系!

爽夠上套男上狂渣波屌,再坐蓮邊奶蓮邊屌,最終男上先小車再中車,最尾大車車住黎狂屌出米青!勁爽!

完事冲洗上床休息一會,再黎多Q雙響炮屌到爽爆樂翻天!完事冲涼著衫,落樓買左護膚品比佢氹佢開心後走人!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-24 07:07 PM 發表 查看引用來源
微信識了個東北高佻令熟女,樣似40路義x個米倉x美,約左去冠記apm,諗住去睇戲,見面有相6,7分幾姣波大有肉地走肥,即撩佢去康0食糖水,食完話累捉佢上時鐘休息。

上到先沖涼,沖好上床我即狂奶蓮,對波又大又彈手大乳雲好誘人!沿途奶落下69我狂奶西佢環吹,奶到西汁流到成臉都系!

爽夠上套男上狂渣波屌,再坐蓮邊奶蓮邊屌,最終男上先小車再中車,最尾大車車住黎狂屌出米青!勁爽!

完事冲洗 ...
咁好玩,食糖水調情食撻再啪個孖Q, 咩size點識㗎,送護膚品仲洗唔洗比家用?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-24 19:07 發表 查看引用來源

完事冲洗 ...
咁奇怪,要護膚品唔收你錢?係咪附近D鳳姐來的

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2019-2-24 10:21 PM 發表 查看引用來源

咁好玩,食糖水調情食撻再啪個孖Q, 咩size點識㗎,送護膚品仲洗唔洗比家用?
唔明你想問乜!微信附近的人識的,就買野(三魚)送比佢冇叫我比錢!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-24 10:23 PM 發表 查看引用來源

咁奇怪,要護膚品唔收你錢?係咪附近D鳳姐來的
系呀!只系送野比佢!好難講系唔系,但我撩一撩佢鮑魚就好多水!似好耐冇做甘!

本來上次冠記果檔遇件海鮮味西婆大殺性趣,打算今晚冠記再戰食番件好野暖下身!
點知遇著件令姣熟女比我撩到爆房起孖Q!
真系“塞翁失馬”囉!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-24 10:45 PM 發表 查看引用來源

唔明你想問乜!微信附近的人識的,就買野(三魚)送比佢冇叫我比錢!
奶奶咩size:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-24 10:47 PM 發表 查看引用來源

系呀!只系送野比佢!好難講系唔系,但我撩一撩佢鮑魚就好多水!似好耐冇做甘!
咁飢渴好玩可以做下飯盒定期食下啦:smile_04:

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2019-2-24 11:19 PM 發表 查看引用來源

奶奶咩size:smile_47::smile_47::smile_47:
三十六Fcup,又大又挺又彈大,仲係我最中意既大乳暈添!:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Titfuxkboy 於 2019-2-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
咁飢渴好玩可以做下飯盒定期食下啦:smile_04:
係架!約佢出黎玩,正過去老妙咸記冠記好多好多啦~!
家陣啲臭G越黎越寸越黎越唔好玩!貼錢買難受!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆