上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.8k

引用:
原帖由 totti0709 於 2017-10-14 12:20 PM 發表 查看引用來源

水記開業大約年零左右,地方夠大,夠干淨.尤其係沖涼房,硬件算係一流.
軟件就中上,較少豬扒,大部份會解甲,但整體指數偏低.經常060,063.
仲有一樣唔好就係一年365日,不分時段都要登記證件.
評價非常中肯........

BTW, 我唔係好明點解大家咁介意登記證件,就算公安局要攞料,都係要嚟追縱同捉重犯,邊得閒理我地呢D小雞蟲?

有冇師兄試左87?

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-14 12:54 PM 發表 查看引用來源

BTW, 我唔係好明點解大家咁介意登記證件,就算公安局要攞料,都係要嚟追縱同捉重犯,邊得閒理我地呢D小雞蟲?
今日唔知聽日事,今日去嫖啫,若然係內地做生意既,他朝飛黃騰達有毛有翼,到時大把黑材料自然會擺係面前架喇
共黨無人性架麻

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-14 12:54 PM 發表 查看引用來源

你個file都成寸厚,雖苦無即場証据,但係都可以玩死你嗱!

引用:
原帖由 totti0709 於 2017-10-14 12:20 PM 發表 查看引用來源

水記開業大約年零左右,地方夠大,夠干淨.尤其係沖涼房,硬件算係一流.
軟件就中上,較少豬扒,大部份會解甲,但整體指數偏低.經常060,063.
仲有一樣唔好就係一年365日,不分時段都要登記證件.
價格多少

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-9-28 02:14 PM 發表 查看引用來源

師兄,晚班8X有2個,1個#85,1個#87。我約過#85,連底底都唔除,咁你講8X是否瘦底大波???
開大的87,無做了,新的87上身瘦下身肥!

你指水云軒。338 但嗰度地方正 乾淨 員工服務好 唯一係女質差少少 冇飛底 大部分063 逢星期三下午有特價。之前呢度常去 但近半年唔知點解行過都冇意上去 我去係當正骨加有驚喜咁面對 哈哈

引用:
原帖由 ha228 於 2017-10-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
我仲見到佢V七喎10號更新過
我尋日v佢問會不會返。佢有覆喎  答有排  即係唔返啦  唔知點解呢度D女咁多放長假但又唔係𨍭埸 莫非之前揾好多?

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-10-14 03:08 PM 發表 查看引用來源

價格多少
我有會員卡收298.正價好似338定368.

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-10-12 09:57 AM 發表 查看引用來源
工號發陸已換新人 様幾好。搵日試試 亦代表舊法鹿不回來了,
回想舊人。波靚㴔窄 服務一流 様係免強啲 但順徳人 除開大 乜都得 至於鹿久。亦係令人懷念,
突然增值奏一曲 驚喜萬分。 ...
唔洗試個86,伏到唔伏。冇波冇樣,波細到眼屎咁,大黑提仲要墜,扮黎m用巾巾擋路。最跌錢既一次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆