上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

有冇冇格的原圖睇睇呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-4 03:44 PM 發表 查看引用來源

真係勁驚
唔駛驚喎,其實無乜野啫
我試過係 cafe 對面有條女著摟屌裙唔著底,無咩大不了啫。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-2 04:44 PM 發表 查看引用來源
每個星期日都係我同老公各有各陪自己屋企人嘅family day,  所以今日一早我自己就去咗陪爹哋媽咪飲早茶. 出門口之前諗穿咩都諗咗一段長時間,因為自從上一次我喺老公朋友屋企穿短裙走光嘅事件 ...
呢條裙唔講得少...!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
師姐可唔可以pm原圖比我呀?

師姐可唔可以pm原圖俾我呀?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
我離遠見到有條麻甩佬一路跟住你喎 你知唔知條友襯你上電梯嗰陣喺你後面睇晒你個籮柚,成個陰唇嘅底部都俾佢睇晒,佢仲影埋你相?死啦你香香 佢夜晚返屋企一定對住你籮柚同你嗰2塊厚唇打飛機

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-7-5 07:56 AM 發表 查看引用來源

我離遠見到有條麻甩佬一路跟住你喎 你知唔知條友襯你上電梯嗰陣喺你後面睇晒你個籮柚,成個陰唇嘅底部都俾佢睇晒,佢仲影埋你相?死啦你香香 佢夜晚返屋企一定對住你籮柚同你嗰2塊厚唇打飛機
你見到佢影我相做咩唔幫我阻止佢.....!

Tim 兄點解你唔影埋一份

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2017-7-5 09:12 AM 發表 查看引用來源
Tim 兄點解你唔影埋一份
佢咪就係指使阿伯個位幕後黑手

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-5 08:52 AM 發表 查看引用來源

你見到佢影我相做咩唔幫我阻止佢.....!
😘😘😘神奇的外露😘😘😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆