上一頁下一頁
發新話題

女友成日走晒光!! 超多相+俾人抽水過程 p1-72最新-離晒罩,露點!p72

收藏  |  訂閱
1.1k  310.0k

引用:
原帖由 photoexpert 於 2015-6-24 10:28 AM 發表 查看引用來源
硬哂.......  J 爆。
爆多啲

今日放早,條女又唔洗返工。我放工嗰時就叫咗個同事上我到打機。一返到屋企,條女就攤咗喺張sofa到睇電視。成對腿喺我同個同事面前。

真係淨係show對腳已經好鬼死吸引啦。唔知今日會唔會影到啲咩俾大家睇呢?

真係好多謝你既相, 所有相都超正. 唔知我係咪遲咗37頁張相睇唔到呀,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

好想親身去𥄫下你條女走光

好想親身去見下你條女走光

樓主:你女友走光,被抽水,你會興奮,試下北上,一齊按摩,找個男技師同你女友全身推油,你又可以按摩,又看到女友被人抽水,又可以比按摩師睇晒全相,那會便刺激,按完摩可以大戰幾回合,😄😄😄
正正正

我條女都成日係屋企咁, 露小小西係幾性感, 但係有時食緊野睇到隻飽好倒胃口

引用:
原帖由 amon666 於 2015-6-24 04:02 PM 發表 查看引用來源
真係好多謝你既相, 所有相都超正. 唔知我係咪遲咗37頁張相睇唔到呀,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ok 睇得返啦

引用:
原帖由 klandch 於 2015-6-24 04:52 PM 發表 查看引用來源
好想親身去見下你條女走光
Ching有咁多相仲唔夠皮?

引用:
原帖由 LAMLW 於 2015-6-24 05:34 PM 發表 查看引用來源
樓主:你女友走光,被抽水,你會興奮,試下北上,一齊按摩,找個男技師同你女友全身推油,你又可以按摩,又看到女友被人抽水,又可以比按摩師睇晒全相,那會便刺激,按完摩可以大戰幾回合,😄😄ԅ ...
我女友好鐘意按摩,佢試過同佢啊媽去過深圳按摩,我冇去。不過好多年前啦。我都好想試下帶佢去下邪骨。但係唔同佢講。到到個技師開始掂到佢啲重要部位嘅時候,唔知佢到時會點反應呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆