上一頁下一頁
發新話題

80後人妻的飢渴...(有相) 23#344, 47#701 59#878 UPDATED

收藏  |  訂閱
1.1k  303.8k

引用:
原帖由 龍馬7 於 2014-4-12 10:07 PM 發表 查看引用來源
無感情就已經好好啦~
師兄,佢地係有感情,兩個係到叫bb囉
可能我應該慶幸佢地冇叫老公老婆
我係之後睇返佢地skype先知

原來係咁既... 你仲有兩個寶貝仔女MA

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 10:03 PM 發表 查看引用來源
其實今年1月已經比我捉到佢又偷食
今次仲要食到我地d朋友..
我發現之前係未試過偷食,諗過不過冇試過
裝修佬只係上個月既事

不過今次佢1真係激到我死
首先,係一個中學識到而加既好朋友
第二,佢地2個唔係純 ...
其實有陣時,人就係咁,你明知佢不忠,但為左個家,你都要忍

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 10:14 PM 發表 查看引用來源

咁你仲愛唔愛佢?

各自各玩

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 10:14 PM 發表 查看引用來源

講到咁傷心,一係傾返啲開心事

回覆 591# 的帖子

為左小朋友, 唯有忍住先

我而加冇野..

我有個朋友講得好岩,事後同佢傾

佢話冇諗過我老公玩咁少
話始終佢仲咁細個..出去玩偷食好正常
男人呢個時候係玩得仲顛,我老公都係得25歲
偷食幾個已經算叫做少

btw,有時候女人一定要有返d嫁妝
如果唔係真係有事上黎,真係比個老公食住

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 10:20 PM 發表 查看引用來源
我而加冇野..

佢話冇諗過我老公玩咁少
偷食幾個已經算叫做少

btw,有時候女人一定要有返 ...
哈哈,咁各自玩law
做人最緊要係開心

引用:
原帖由 kisschristyb 於 2014-4-12 10:20 PM 發表 查看引用來源
我而加冇野..

佢話冇諗過我老公玩咁少
偷食幾個已經算叫做少

btw,有時候女人一定要有返 ...
妳睇得開,識諗就好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆