上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.9k

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-30 01:42 發表 查看引用來源
係囉,試過好多次啲男人都唔望嘅,拿拿聲除哂就算...

最嬲有次我特登買左對黑絲吊帶諗住有啲情調,點知個陣時個男朋友望都無望,以為係正常絲襪咁除左就算...(不過個時拍得耐大家都悶,大家好 ...
damn it.. i will appreciate that sexy move

引用:
原帖由 lfbb 於 2014-1-29 10:38 PM 發表 查看引用來源
男人係咪好想個sp high?如果佢覺得個女人唔high係咪唔想再繼續keep住?會覺得更有挑戰性定會唔想再試呢。同埋點解次次都係等個女人開口想xx?係怕人地覺得自己需求大定其實佢覺得個sp可有可無呢?

[img=100,23 ...
想Sp high應該係男人都會,但對方唔high係咪會唔想繼續,就好難講喎。sp關係好唔好,唔係只係睇high唔high架嘛。

你如果想知佢係咪想keep, 咪忍住唔好開口囉

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-30 01:42 AM 發表 查看引用來源

最嬲有次我特登買左對黑絲吊帶諗住有啲情調,點知個陣時個男朋友望都無望,以為係正常絲襪咁除左就算...(不過個時拍得耐大家都悶,大家好 ...
我都買埋買埋一大堆內衣,情趣COSPLAY,黑絲 ~

我通常著新野會係男友面前"樣"幾下先,扮MODEL行幾步,再學AV擺返幾個POST比佢睇

等佢留意下我著左D咩! 如果唔係我會無哂心機:smile_45:

引用:
原帖由 wan_dick 於 2014-1-29 10:51 PM 發表 查看引用來源
樓主是真正食家
好文
謝,不過講食家應該未輪到我

其實都曾經遇過有ex叫我著sexy少少既內衣,
不過我覺得通常個啲款都唔太舒適,
同埋我心諗:X ! 我唔通換一個男友就要換一批新內衣咩?
所以而家揀內衣都係自己認為舒服就會買
講真,一陣我著哂成身push up, 襪帶,t back,你都無留意,咁我咪仲哂心機…

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-30 09:35 AM 發表 查看引用來源
講真,一陣我著哂成身push u ...
佢唔識欣賞啫
或者平時著舒服款,上床前沖涼後就著 sexy 款,增加情趣。

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-30 09:35 AM 發表 查看引用來源
咁都留意唔到既話,我會發爛渣:smile_30:

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-1-30 01:28 AM 發表 查看引用來源

很傻很天真!

傻同天真
我都認架

引用:
我諗唔駛換一個男朋友就換咗啲底底嘅
樣樣有啲咪得囉

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-30 01:42 AM 發表 查看引用來源

我男朋友都冇咩望過><
次次著親 COSPLAY衫, OL LOOK, 吊帶絲襪...等等, 佢一開始都會話好正, 又好HIGH咁, 但唔夠5分鐘佢就會除曬我所有野. 我問過佢點解唔著住黎搞, 佢話中意睇清楚D個身, 同埋中意冇障礙WO...所以而家都好少主動著了, 佢要求我先著

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆