上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第6版)

收藏  |  訂閱
3.0k  77.8k

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-2-17 10:21 PM 發表 查看引用來源
晴晴好野!:smile_o12:

水水,有時間地點pm我

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-2-17 10:17 PM 發表 查看引用來源
仲搞唔搞架?
美國Ching,你怕一個男人,應該唔會,你當洗碗Ching,ex Ching,月月Ching,公仔Ching ,樓主死架。。。
最後如果只得你一個,我晴晴倍你傾。
不過請勿多手,否則後果自負!

http://i1.hk/d/imag ...
我好多年無玩呢D野架啦.....
我5去架啦.............

不好意思

引用:
原帖由 american1234 於 2013-2-17 10:15 PM 發表 查看引用來源
豬DOT金

咁我5叫妳去囉......因為我都5去
嗰邊係咪純交友網?你仲有冇係嗰邊玩?同呢度最大分別係咩呢?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-2-17 10:34 PM 發表 查看引用來源

嗰邊係咪純交友網?你仲有冇係嗰邊玩?同呢度最大分別係咩呢?
果時好HIT架........E家就靜D....
07年都無玩了.....

差不多, 都係吹水.............

引用:
原帖由 水長流338 於 2013-2-17 10:15 PM 發表 查看引用來源
邊個禁衰!我吾會係禁!

Thanks 水水:smile_o06:

引用:
原帖由 american1234 於 2013-2-17 10:33 PM 發表 查看引用來源

不好意思
不用不好意思!我跟你又不是什麼什麼!
你咁大個人是有權say no.
我要做的已經做哂!無所謂

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-2-17 10:20 PM 發表 查看引用來源

TD ,我們雖然不是深交,但都算一場相識。
飲野傾計最緊要開心!點解話影響呢?

我真人同網上你地認識嘅Td 好大分別,怕嚇親你地:smile_o05:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-2-17 10:38 PM 發表 查看引用來源

不用不好意思!我跟你又不是什麼什麼!
你咁大個人是有權say no.
我要做的已經做哂!無所謂

妳好小寫咁多字

TD, 即係點呀?

引用:
原帖由 american1234 於 2013-2-17 10:33 PM 發表 查看引用來源

不好意思
咁你依家玩d乜野?:smile_o10:

引用:
原帖由 american1234 於 2013-2-17 10:42 PM 發表 查看引用來源

妳好小寫咁多字

TD, 即係點呀?
你出黎見識下咪知Law :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆