上一頁下一頁
發新話題

小妹很淫性....^3^ UP 13#~P23~P28~p39~P47~相,P9,P19

收藏  |  訂閱
860  123.4k

好大波呀.....

引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-8 03:46 PM 發表 查看引用來源

而加終於得閒上黎搵大家啦~^^~
:smile_o05: 琴晚有咩趣事嘛

HO~HO~HO~F4既暑假就完啦~亞J既MAMI話帶我上雙子星到玩~
但因為都未入得賭場所以只好同J周圍行下...!
上到甲板亞j攬住左我一齊睇星,因為好大風既關係
四周都冇乜人,我地就車起上黎啦,
佢伸埋手入我年衫入面!因為吹到有d凍既關係
我地都係決定返入房仔曳曳,
當然沖個涼先啦,向沖涼房入面,口水闣水定係花灑既水已經分唔清
之後我地連身都無抹一路車到出床到佢抱起我坐左上書枱
佢手亦開始行動了,雖然好舒服但我仍然都禁住佢
佢無停反而掉轉捉返住我隻手,教我點摸自己!
雖然無比佢摸既咁舒服!但原來我都可以令自己興奮!
好快大家都處於緊火狀態!小jj好快就由洞穴口探索,
慢慢伸展入洞穴深處!佢抽得好快~
我都已得好大聲,佢一下遮住我咀唔比我哎
我想扯開佢隻手但又比佢制服左啦`個刻有種極強烈既征服既感覺
我愈叫大聲~佢就愈興就係咁.我地大家好快進入最後狀況\
:smile_o06: j話..嗯呀  我頂唔順啦  我射啦
我嗯左一聲~之後就去左洗白白嚕~

哩集有d悶悶地~哈好意思~因為我一路釣魚一路打嫁~
好啦~下次內容係...都係唔講你地知先~呵呵~
好啦~我要入房小睡一番啦~^^~
夜d見啦咁多位~^^~

見攰就休息下!

你寫果d都係幾年前既野,咁你依家仲有無人餵飽你隻大食怪阿?

:smile_o05:

引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-8 04:39 PM 發表 查看引用來源HO~HO~HO~F4既暑假就完啦~亞J既MAMI話帶我上雙子星到玩~但因為都未入得賭場所以只好同J周圍行下...!上到甲板亞j攬住左我一齊睇星,因為好大風既關係四周都冇乜人,我地就車起上黎啦,佢伸埋手入我年衫入面!因為 ...
4點幾就釣魚~~

早啲休息下丫今晚,支持支持:)
引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-8 04:39 PM 發表 查看引用來源
HO~HO~HO~F4既暑假就完啦~亞J既MAMI話帶我上雙子星到玩~
但因為都未入得賭場所以只好同J周圍行下...!
上到甲板亞j攬住左我一齊睇星,因為好大風既關係
四周都冇乜人,我地就車起上黎啦,
佢伸埋手入我年衫入面!因為 ...

引用:
原帖由 七夕 於 2012-8-8 05:02 PM 發表 查看引用來源
你寫果d都係幾年前既野,咁你依家仲有無人餵飽你隻大食怪阿?

哈哈哈。你想知呀?好啦!下次講我一次意外中遇到暴力熊^^

引用:
原帖由 野涼 於 2012-8-8 05:36 PM 發表 查看引用來源
4點幾就釣魚~~

因為去左玩天光呀ma睇量下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆