上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.6k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-9 12:11 PM 發表 查看引用來源

我支假9 ok架
我便秘呀呢排~借黎用吓得嘛:smile_40: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-9 12:10 PM 發表 查看引用來源

pm話你知:smile_13:

引用:
原帖由 Microphone83 於 2011-2-9 11:49 AM 發表 查看引用來源

做咩事呢???
離不開個幾樣....:smile_39:

引用:
原帖由 roby0821 於 2011-2-9 12:12 PM 發表 查看引用來源

我便秘呀呢排~借黎用吓得嘛:smile_40: :smile_30: :smile_30:
有我d gap 水架啵

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-9 12:11 PM 發表 查看引用來源

我支假9 ok架
係咪會公轉、自轉、同d珠都轉果款呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-9 12:13 PM 發表 查看引用來源

有我d gap 水架啵
索一索舒根活胳~奶一奶唔使兩頭擺:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-9 11:46 AM 發表 查看引用來源

邊有可能一齊插入去呀:smile_o04:
咩無吖!無睇啲鬼X碟1妹戰6鬼咩…兩條大黑 jj 插入條鬼妹度,後面又一條,上口唅位一條,另兩手chok兩條,屌到條鬼妹都頂唔順,吐番口入面個條抖氣…真係激到爆…  

Sexy 妹好激可以揾次試吓波…:smile_47:

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-9 12:09 PM 發表 查看引用來源

休息完冇心情呀:smile_45:
唔好唔開心啦…抖陣瞓一敎無事架啦…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-9 12:54 PM 發表 查看引用來源

咩無吖!無睇啲鬼X碟1妹戰6鬼咩…兩條大黑 jj 插入條鬼妹度,後面又一條,上口唅位一條,另兩手chok兩條,屌到條鬼妹都頂唔順,吐番口入面個條抖氣…真係激到爆…  

Sexy 妹好激可以揾次 ...
我會負荷唔到wor...老人家啦@@

無咩人覆post....加張相又如何呢?!:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆