上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  71.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-22 01:34 PM 發表 查看引用來源

係第二個貼圖區偷返黎咋係麻~~~~~~~~~
依度無人好似佢咁雙下巴同皮膚咁差架wo:smile_o02:
哈哈~~好搞笑~~但又好有道理~~~ :smile_o11:

嗯,唔好唔開心啦,我地大家都撐妳嫁,加油呀~~~!
引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:43 PM 發表 查看引用來源

我諗我都唔會再用了~~~ :smile_o06:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:37 PM 發表 查看引用來源

佢真係好 cheap.... 我好想喊呀... :smile_o03: :smile_o03:
真係好唔舒服,自已黎理喊一場可能會舒服一點,不過喊一場好喇…喊完上黎再傾過就乜事都無架啦…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-22 01:35 PM 發表 查看引用來源

真係耐不耐有依d賤精:smile_o10:
咁又係....:smile_o02:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:38 PM 發表 查看引用來源

無啊.... :smile_13: :smile_13:
你今次失冊啦! Chrissie  妹…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-22 01:36 PM 發表 查看引用來源

影無所謂,不過唔好set相簿,寧願煩d每次upload~
我要去學吓先~~ :smile_o06:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-22 01:36 PM 發表 查看引用來源

你無睇政府廣告都成日叫人小心綱上偷野咩!第時小心啲喇…唔識上黎問吓人囉!大把人會敎你架…
知道~~

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-22 01:38 PM 發表 查看引用來源
如果唔想影就唔好影住,妳自己平伏咗,覺得ok先再影同post 啦

係嘅~~
你都唔好再自責喇~~

回覆 521# 的帖子

nice figure:smile_o12:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 01:42 PM 發表 查看引用來源

知道了~~ :smile_24: :smile_24:
死喇!傾到過哂鐘添…

Chrissie ~ 我要返深圳做野,你唔好唔開心喇,想喊就喊一場好喇! b 姐同車哥哥會係度陪你架啦!希望今晚會見你笑番喇…

車哥/B姐~  Chrissie 妹交比你兩個啦!我走先,今晚見… bibibi

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆