上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.9k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-25 09:50 AM 發表 查看引用來源

一早講能力不足 , 難以兼顧就好啦 , 何必講到自己服務質數 , 帶團為先呢 !

你去問問其他團長 , 如果有主場囡囡偷團友錢 , 團長一定會為團友返主場討回公道 , 當然 , 追唔追得返團友既損失就係後話啦。

如果 ...
哈哈,老師,仲未放企走,算吧啦!:smile_o10:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-25 10:16 AM 發表 查看引用來源
隊長,早晨!你每日都好準時報到喎!

:smile_40: :smile_40:

老師每日準時上課,咁多年黎都風雨不改。

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-2-25 10:52 AM 發表 查看引用來源
老師每日準時上課,咁多年黎都風雨不改。
咁你呢個睇肉老師刀 5 差吖!!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-25 10:44 AM 發表 查看引用來源

隊長,早晨!你每日都好準時報到喎!

:smile_40: :smile_40:
早神,甜筒輝哥哥。:smile_o01:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-25 11:00 AM 發表 查看引用來源

咁你呢個睇肉老師刀 5 差吖!!
我睇肉好差架咋,通息好好多,一定得好舒

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-2-25 11:08 AM 發表 查看引用來源

我睇肉好差架咋,通息好好多,一定通得好舒息。
通色老鼠,中午好!

:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-25 10:16 AM 發表 查看引用來源
我決定左 , 係 5/3 之後 , 照樣攪一團 CA 光豬淫 K 團 , 歡迎 ANDY 田長及大家 , 搬字過紙或者發掘更尖銳夜遊團問題 , 一齊理性討論 !

給 ANDY 一個機會 , 還 DISCUSS 一個奇蹟 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-25 12:39 PM 發表 查看引用來源

我決定左 , 係 5/3 之後 , 照樣攪一團 CA 光豬淫 K 團 , 歡迎 ANDY 田長及大家 , 搬字過紙或者發掘更尖銳夜遊團問題 , 一齊理性討論 !

給 ANDY 一個機會 , 還 DISCUSS 一個奇蹟 !

:smile_o11::smile_o11:: ...
報硬報硬未報都硬

引用:
原帖由 hoikeiii 於 2011-2-25 12:42 PM 發表 查看引用來源
報硬報硬未報都硬
鳩硬就報老師團啦。:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆