上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.5k

引用:
原帖由 cp~魚 於 2011-1-13 02:39 PM 發表

東錦~~~~~:smile_03:  
蛋哥好野!!!

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ca不常客 於 2011-1-12 03:26 PM 發表
13/1左冇師兄得閒上去玩吓?
遺憾 遺憾 ...

等下一,二,三到 n 次啦,師兄!

:smile_o07:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-1-13 03:04 PM 發表 查看引用來源

蛋哥好野!!!

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
我都係覺得敢係最好既:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011/1/13 06:35 PM 發表 查看引用來源

我都係覺得敢係最好既:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
女就應該係好靚. 但services 就未必一定得, 睇運.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-1-13 11:41 PM 發表 查看引用來源

女就應該係好靚. 但services 就未必一定得, 睇運.
係呀, 我覺得好過長呀~~:smile_o12:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-1-13 11:41 PM 發表

但我尋晚真係搵 5 到喎!

無計,最少三份一都返歸了!下個禮拜再走 咁 d;真係以為入左去妖獸都市!尋晚我真係求兩其執 2 件坐低!另外一位師兄都係同一情況下留低兩件!後來有熟人就一起玩包括 d X 總,Y 總友場老友都走埋嚟!!!!d 女全部乖乖坐埋一邊睇電視!!:smile_46: :smile_46:

年近歲晚,個人認為,長是有保證 ddddddddddd!睇嚟下周刀係長穩陣 dddddddddddd!:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 PhilChia 於 2011-1-10 08:56 PM 發表

ching 們有無賽後包膠:smile_41: :smile_41:
原來係你,我好勤力㗎!:smile_04: :smile_04:

我會返嚟溫書㗎!:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011/1/14 09:56 AM 發表 查看引用來源

但我尋晚真係搵 5 到喎!

無計,最少三份一都返歸了!下個禮拜再走 咁 d;真係以為入左去妖獸都市!尋晚我真係求兩其執 2 件坐低!另外一位師兄都係同一情況下留低兩件!後來有熟人就一起玩包括 d X 總,Y 總 ...
我唸過年前再去的機會都很微了. 除非師兄帶我去.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2011-1-14 12:48 PM 發表

我唸過年前再去的機會都很微了. 除非師兄帶我去.
Jxx 哥帶就什麼時候都有靚女啦:smile_40: :smile_40: !!

拜五拜六拜日我係死症(不過下周五可能有棚撘到:smile_44: :smile_44: :smile_44: )!!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011/1/14 12:56 PM 發表 查看引用來源

Jxx 哥帶就什麼時候都有靚女啦:smile_40: :smile_40: !!

拜五拜六拜日我係死症(不過下周五可能有棚撘到:smile_44: :smile_44: :smile_44: )!!
只係講下, 阿joe好似收左爐咁款, 唯有等過完年再玩啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆