上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:03 PM 發表 查看引用來源

快地:smile_14: NO!!最多最多好地吧....有一隻..."勁高手"...亞蔡成日操這隻野..其他好少掂:smile_44:
告東尼+蔡仔 Q有運行

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:05 PM 發表 查看引用來源

禾中意D歌詞啊:smile_13:
我墮入情網~你卻在網外看~始終不釋放~你笑笑看看我~像是望著獵物我心已傷~我墮入情網~你卻在網外看~始終不釋放~恨~愛~心中激盪~這陷阱~這陷阱~這陷阱~偏我遇上~:smile_38:

呢首咪仲正~:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 04:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 豪哥~~我衰左三年~~等緊個機會爭返口氣~~我唔係想話俾人聽我威~~

我只係想話俾人聽~~我唔見左o既野要我自己囉返!
喺條女個口度囉返:smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:22 PM 發表 查看引用來源

位置呀:smile_38: 中左請禾地去109到玩:smile_04: 最多5叫你個件:smile_46:
第幾埸架...貢腩多埸:smile_o08:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 04:23 PM 發表 查看引用來源

佢真係當真架個儍仔
放心, 企唔會問你借錢:smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 04:24 PM 發表 查看引用來源

我墮入情網~你卻在網外看~始終不釋放~你笑笑看看我~像是望著獵物我心已傷~我墮入情網~你卻在網外看~始終不釋放~恨~愛~心中激盪~這陷阱~這陷阱~這陷阱~偏我遇上~:smile_38:

呢首咪仲正~:smi ...
呢隻禾識喎:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 04:24 PM 發表 查看引用來源

呢首咪仲正~:smi ...
這陷阱~:smile_o16:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 04:21 PM 發表 查看引用來源

原曲air supply 唱 仲好聽呀~~
All out of love~:smile_o12:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 04:25 PM 發表 查看引用來源

第幾埸架...貢腩多埸:smile_o08:
你唔好咁早問企...你聽日開始追瘦巨頭,想發達話咁易:smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 04:29 PM 發表 查看引用來源
你唔好咁早問企...你聽日開始追瘦巨頭,想發達話咁易:smile_o12:
1千銀P收得返幾多呀...上去一轉一千...老青,巨頭,Y哥,VAN仔,龍E,肥仔,加埋我...7000銀冇走雞啦...夠西做呀:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆