上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  39.2k

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-12 20:52 發表 查看引用來源

系喎,d版主唔知去晒邊
我想問係呢度做舉報撚係咪真係有分加架  ???

圖b契媽bcm你聽住,我就黎會出個post話,有晚圖媽太寂寞一個人落左bar,之後遇到

2個麻甩老之後大家齊齊玩,我扮醉之後同左佢地去爆房之後玩3p同埋玩埋sm先得:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-12 08:46 PM 發表 查看引用來源
講樣野比你地知,比你地估下,

話說有個朋友聽森美小儀,

有日森美話佢有個朋友係大陸

買左隻狗返香港,全黑既,點知

隻狗返到香港唔肯食狗糧,

後來帶佢去睇獸醫,獸醫同佢講

佢唔食狗糧係正常既,大家估 ...
咩黎架??

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-12 08:54 PM 發表 查看引用來源

係咪我都識果一個AR :smile_47: :smile_47:
你講邊個先,係度開名啦唔怕:smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-12 08:55 PM 發表 查看引用來源

又是,不過是一個任人上既公廁,百搭馬桶一個,又真系唔洗深入研究,
唔知系咪可以系佢個口度開大呢
至怕呢個馬桶用唔過,因為用完會瀨野因為多菌有病:smile_o16:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-12 20:56 發表 查看引用來源

你講邊個先,係度開名啦唔怕:smile_o06:
莎拉太細了

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-12 08:55 PM 發表 查看引用來源
圖b契媽bcm你聽住,我就黎會出個post話,有晚圖媽太寂寞一個人落左bar,之後遇到

2個麻甩老之後大家齊齊玩,我扮醉之後同左佢地去爆房之後玩3p同埋玩埋sm先得:smile_o01:
不如話bcm同豬公玩sm.其實系公廁玩,跟手有人偷拍

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-12 08:56 PM 發表 查看引用來源

咩黎架??
森美個朋友買左隻黑草藥返香港呀,佢比狗糧人地食梗係唔食啦,

估唔到狗同羊都唔識分,笑到我呀:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-12 08:57 PM 發表 查看引用來源

莎拉太細了
唔係sara呀:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-12 08:57 PM 發表 查看引用來源

至怕呢個馬桶用唔過,因為用完會瀨野因為多菌有病:smile_o16:
系呀,愛滋公廁你用唔用丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆