上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
1.5k  36.0k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-25 04:00 發表 查看引用來源

早抖啦各位師兄:smile_o07: :smile_o07:
4:00 您都玩得好利害:smile_14:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-25 08:16 AM 發表 查看引用來源
早晨...晨光第一線...唔係嗎...今天才是星期二...
晨光第二線.……剛出門囗返工……同各位講早晨先!:smile_15:
成個星期冇玩…梗係覺耐……希望快D到9月大家又出來玩

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-25 08:52 發表 查看引用來源

晨光第二線.……剛出門囗返工……同各位講早晨先!:smile_15:
成個星期冇玩…梗係覺耐……希望快D到9月大家又出來玩
以在公司....:smile_15:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-25 09:01 AM 發表 查看引用來源

以在公司....:smile_15:
咁勤力 ……抵你賺多D再找多D囡既 ……不過勤力之餘記得保持体力唔好影響到你的雄風呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-25 09:42 發表 查看引用來源

咁勤力 ……抵你賺多D再找多D囡既 ……不過勤力之餘記得保持体力唔好影響到你的雄風呀:smile_30: :smile_30:
雄風不再了....現在每晚只可做兩次:smile_42:

各位早晨~~~~~:smile_o15:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-25 09:44 AM 發表 查看引用來源

雄風不再了....現在每晚只可做兩次:smile_42:
:smile_o14:  勁呀 :smile_o06:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-25 09:58 發表 查看引用來源

:smile_o14:  勁呀 :smile_o06:
當年重利害...現在年紀大了...:smile_13:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-25 09:01 AM 發表 查看引用來源以在公司....:smile_15:
最怕見到呢D上司,咁勤力。點吞 pop?:smile_o14:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-8-25 10:15 發表 查看引用來源

最怕見到呢Dxx,咁勤力。點吞 pop?:smile_o14:
請不要在這叫我"老細"..:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆