上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-26 06:16 PM 發表 查看引用來源

怕高攀老師唔起!
你覺得會嗎:smile_41:我覺得不會的 我覺得男人 若真係喜歡 點都會一試的.:smile_40:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 06:26 PM 發表 查看引用來源

少少肥, 唔算好肥, 11x 磅
5呎2幾接近3 左右, 算細粒型 唔高大.:smile_27::smile_27:
still have chance to msn or talk?

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 06:22 PM 發表 查看引用來源點會.. :smile_45:佢唔愛結婚 唔打算結婚的人. 而他又知我係想結婚的人
你講嘅結婚,包唔包括要擺酒?

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-26 06:25 PM 發表 查看引用來源

我同你同病相憐呀:smile_o06:
add oil brother

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

still have chance to msn or talk?
有.....你幾nice.我係想靜一靜..

明天或會找你.傾下計.. 若你有時間的話

不過 見面 我好似未有信心. 因昨晚的男仔 見完我後 無主動和我傾計. 他大我7年的 (可能他會見到我的留言,  ):smile_40:

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

吾通私奔:smile_40:

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

要. 亞媽要.......:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 06:32 PM 發表 查看引用來源

要. 亞媽要.......:smile_42::smile_42:
媽話幾多圍唔重要, 但都要擺, 始終都有親戚:smile_40::smile_40:

對我來講 擺唔擺酒唔重要. 我無問題的 但媽的意我不敢抗命

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

不過 見面 我好似未有信心. 因昨晚的男仔 見完我後 無主動和我傾計. 他大我7年的 (可能他會見到我的留言,   ...
Thanks hostress :smile_o11:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

不過 見面 我好似未有信心. 因昨晚的男仔 見完我後 無主動和我傾計. 他大我7年的 (可能他會見到我的留言,   ...
咁又唔好咁灰心,你都要俾d時間佢去思考吓嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆