上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲<>

收藏  |  訂閱
1.5k  29.4k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 03:59 PM 發表 查看引用來源

火車地鐵都多野睇
所以家下返工.....又火車又地鐵.....正呀.......:smile_30:
不過放工就唔好啦....通常D女都係謝晒咁既樣, 仲成日傳來一陣陣酸縮味........:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 03:59 PM 發表 查看引用來源

火車地鐵都多野睇
你有冇份畀人睇呢

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 04:04 PM 發表 查看引用來源

所以家下返工.....又火車又地鐵.....正呀.......:smile_30:
不過放工就唔好啦....通常D女都係謝晒咁既樣, 仲成日傳來一陣陣酸縮味........:smile_27:
冇人叫你去索架

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 04:05 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你去索架
佢唔蝕底丫ma:smile_o10:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 04:04 PM 發表 查看引用來源

唔係.....佢lee d先多女爭呀
青廷點水有咩好爭呀 ~ :smile_41:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 04:05 PM 發表 查看引用來源

冇人叫你去索架
有時真係忍吾住想索下陣後生女除:smile_o05:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-8 04:07 PM 發表 查看引用來源

佢唔蝕底丫ma:smile_o10:
o甘又係...又唔駛比錢:smile_35:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-8 04:08 PM 發表 查看引用來源

電車痴漢 ~ :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 04:10 PM 發表 查看引用來源

o甘又係...又唔駛比錢:smile_35:
索完之後...發現...原來呢d就係佢失去左多時既青春:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-8 04:08 PM 發表 查看引用來源

我家25歲既印印都好大除架:smile_o08: ....仲有一班狐小姐跟住 ..
你o岩唔o岩呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆