上一頁下一頁
發新話題

朋友支持朋友至上^3^ PART 39,又再聚埋一塘,6/27小攬BBQ

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 01:48 PM 發表 查看引用來源

咁一日玩幾多次, 同埋隔幾耐就玩一日呢?

年青人...D 錢要計住黎駛架
一日最多走2場,隔幾耐就玩一日就唔定:smile_o01:
一飲醉就好大洗:smile_o08:

引用:
原帖由 on_79 於 2009-6-20 01:50 PM 發表 查看引用來源
版主.. 呃女食..正衰人, 唱能衰你
邊個咁衰格:smile_o02:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 01:50 PM 發表 查看引用來源

食左飯未呀?
啱啱食左:smile_o05:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-6-20 01:51 PM 發表 查看引用來源

一日最多走2場,隔幾耐就玩一日就唔定:smile_o01:
一飲醉就好大洗:smile_o08:
唔怪之得你話要戒酒啦
不過唔好得個講字呀

引用:
原帖由 on_79 於 2009-6-20 01:50 PM 發表 查看引用來源
版主.. 呃女食..正衰人, 唱能衰你
講D來聽下:smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 01:51 PM 發表 查看引用來源

下....到琴晚先FEEL 到咋....不過都好過連FEEL 到FEEL 唔到:smile_o05:
吾記得問你添....你系咁幫我拎酒...攰吾攰:smile_o05:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-6-20 01:51 PM 發表 查看引用來源

邊個咁衰格:smile_o02:
係啦....又唔開名, 點唱衰姐

引用:
原帖由 16/9394 於 2009-6-20 01:52 PM 發表 查看引用來源
啱啱食左:smile_o05:
我未食呀....未諗到食咩好呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 01:53 PM 發表 查看引用來源

唔怪之得你話要戒酒啦
不過唔好得個講字呀
飲小左好多,以前short起上黎一星期劈6晚:smile_o01:
而家老啦:smile_o16:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-6-20 01:53 PM 發表 查看引用來源

吾記得問你添....你系咁幫我拎酒...攰吾攰:smile_o05:
OH....原來你係咁關心我既:smile_o05:
唔攰呀...一D 都唔攰呀:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆