上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  30.8k

引用:
原帖由 瑩影 於 2009-6-1 03:38 AM 發表 查看引用來源
兩睇架姐~
你都可以睇成係你請我食LEMON架MA~哈哈~!
你唔好蝦我la:smile_o03: :smile_o03:

嘩..0340 喇...要瞓喇...大家早抖喇~:smile_o07: :smile_43:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:38 AM 發表 查看引用來源

係丫:smile_27: 執完都得返半條人命
等經濟好D. 搵過份無咁辛苦架啦

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 03:38 AM 發表 查看引用來源

搵日啦!!!~~~:smile_o01:
搵日不如撞日...而家錫啖先la:smile_o01:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-1 03:37 AM 發表 查看引用來源

咁長既:smile_03: :smile_03:
長型 712牛一呀屎仔包:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:40 AM 發表 查看引用來源
嘩..0340 喇...要瞓喇...大家早抖喇~:smile_o07: :smile_43:
拜拜..奸鬼鬼:smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:40 AM 發表 查看引用來源
聽住先啦.............早抖:smile_o07:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:40 AM 發表 查看引用來源

邊3失先:smile_30:
失學..失業同失戀:smile_o08:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 03:40 AM 發表 查看引用來源

等經濟好D. 搵過份無咁辛苦架啦
自己間鋪冇得搵過份:smile_27:

引用:
BYEBYE!!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆