上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  15.8k

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-20 10:51 AM 發表 查看引用來源

我信呀:smile_30: !!!!快啲出報告啦!!:smile_44:
我地無得JOIN團啦!!:smile_39:
要食自己呀!!:smile_43:
你唔出報告邊有錢去玩呀!!:smile_13:
其實如果5毫子隻字都幾好賺~~~~有得諗~~~!!:smile_15:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-20 10:59 AM 發表 查看引用來源

其實如果5毫子隻字都幾好賺~~~~有得諗~~~!!:smile_15:
如果係咁!!就無晒意義啦!!:smile_13:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-20 11:06 AM 發表 查看引用來源

如果係咁!!就無晒意義啦!!:smile_13:
下次D人可能見到亞公無掂女....會傳佢搞基都未定~~~:smile_04:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-20 11:13 AM 發表 查看引用來源

下次D人可能見到亞公無掂女....會傳佢搞基都未定~~~:smile_04:
冇啦啦又可以出名..唔錯呀

Thanks for sharing:smile_40:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-20 11:13 AM 發表 查看引用來源

真係:smile_38: .......咁等睇報告啦!!

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-20 01:06 PM 發表 查看引用來源

真係:smile_38: .......咁等睇報告啦!!
又打包膠~~~

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-20 01:35 PM 發表 查看引用來源

又打包膠~~~
唔駛你做呀!!:')
快啲呀!!
無錢去玩呀!!:smile_47:

thanks for the report

呢次發過豬頭la.....:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆