上一頁下一頁
發新話題

CP-5咸濕生活 《尋找紅C鍾嘉欣》

收藏  |  訂閱
603  14.9k

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-6 10:20 AM 發表 查看引用來源

阿嫂今個星期都已經融入左我地 有講有笑
可能亞公去做DJ先係真~~~

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-6 10:20 AM 發表 查看引用來源

阿嫂今個星期都已經融入左我地 有講有笑
你係咪都做埋水鬼呀, lady c兄~~

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-6 10:26 AM 發表 查看引用來源

可能亞公去做DJ先係真~~~
唉, 每個成功男人既背後都係有一個能幹既女人既~.~

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-4-6 10:41 AM 發表 查看引用來源

係呀~~~幫佢做緊石碑啦~~~!!!
大家有時間去海邊攞個橙插三支純萬.....當祝福兄弟一路好走啦~~!!:')

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-6 10:48 AM 發表 查看引用來源

大家有時間去海邊攞個橙插三支純萬.....當祝福兄弟一路好走啦~~!!:')
記住一定要純萬wor 唔食薄荷煙

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-4-6 10:41 AM 發表 查看引用來源

係呀 呢排屎忽痕 潛左入水底睇珊瑚 :smile_46:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-6 10:53 AM 發表 查看引用來源

記住一定要純萬wor 唔食薄荷煙
薄荷殺精喎~~~唔驚有水鬼仔呀???

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-6 10:48 AM 發表 查看引用來源

野唔好亂講.........

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-6 10:56 AM 發表 查看引用來源

係呀 呢排屎忽痕 潛左入水底睇珊瑚 :smile_46:
史忽痕比女鬼入侵, 得啦, 我會祝福你啦, my lady~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wetchina 於 2009-4-6 11:30 AM 發表 查看引用來源

野唔好亂講.........
係既, 誠聴七公教誨!!:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆