上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 耳屎義

收藏  |  訂閱
761  4.8k

引用:
原帖由 月兒911 於 28/3/2009 14:58 發表 查看引用來源
一路上嚟一路執屋呀
而家停一停先~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 02:59 PM 發表 查看引用來源

禾比佢唸....睇下佢典睇丫ma..
禾自己當然知啦...:smile_44: 睇下佢典答...禾再話你知個答案...:smile_30:
好呀

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 02:58 PM 發表
一路上嚟一路執屋呀
打得字黎又要執屋......巧忙呀.....:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-28 02:59 PM 發表 查看引用來源
而家停一停先~
停左就好難繼續架喎

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-28 02:59 PM 發表 查看引用來源
而家停一停先~
飲啖茶食個包先:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 28/3/2009 15:00 發表 查看引用來源

打得字黎又要執屋......巧忙呀.....:smile_38: :smile_30:
仲會死添~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 14:52 發表 查看引用來源
如果佢真係保護型....拱就相處下都未嘗唔係一件好事....

如果佢係....enjoy"被"保護型.....拱....建議你要清楚d去唸下自己想點先.....因為...佢可能....嗯...我唔識佢唔敢亂講假設...... 不過建議你清楚自己方向比"估"佢方向重要得多...

星座呢...我又唔係唔信既....因為同我甲果d都係双子座 ...不過我又唔會信哂或者做定義.....當一個巧合比起當一個命運....我會覺得件事會豐富d..
我都知星座都係一個參考
但係日後會係點真係唔知,我而加都係見步行步
始終再見面都係一個緣份

不過我都會keep住同佢聯絡,都唔係一件壞事o黎:smile_30:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-28 02:57 PM 發表
首首掛住sir sir呀
禾都掛.....尋日同柑日do未同佢反過.....:smile_39:身痕........:smile_39:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-3-28 03:00 PM 發表 查看引用來源

你咪一樣:smile_27:又要工作:smile_27:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 28/3/2009 15:01 發表 查看引用來源
停左就好難繼續架喎
有d咁既心態啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆